Επιλεγμένα

Ο Αντιδήμαρχος με το πιο δύσκολο έργο.

Οι  αντιδήμαρχοι είναι ένα σοβαρό εργαλείο  στη λειτουργία του Δήμου. Ορίζονται απο το Δημαρχο και στο Δήμο Λήμνου ο αριθμός μπορεί να φτάσει μέχρι  4.

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ  (Ορίστηκαν με απόφαση του Δήμαρχοι, σύμφωνα με το Νομο και είναι) :

Γιάννης  Ποντίκας  (χωρίς Αντιμισθία) με κύριο έργο την Εξυπηρέτηση Δημοτών κλπ, όπως ήταν, επιτυχημένα,  και την προηγουμένη περίοδο.

Γιωργος Δημάρης  (με αντιμισθία)   στον τομέα Ποιότητα ζωής, Τεχνικές Υπηρεσίες, Υποδομές κλπ.

Μανώλης  Γαροφαλλίδης (με αντιμισθία) για την καθαριότητα κλπ, τα καθήκοντα Ν. Μοσχακη, και την περιοχή του πρώην Δήμου Ν. Κουταλης που μέχρι τώρα είχε ο Γ. Σακαρίκος.

Χαραλ. Μπούμπουρας  (με αντιμισθία) τις Περιοχές Μουδρου και Ατσικής. (το τελευταίο διάστημα είχε,  ως αντιδήμαρχος,  μόνο το Μουδρο)

Όπως παραπανω ανεφεται οι 2 (Ποντικας, Μπουμπουρας)  από τους 4 Αντιδημάρχους εχουν εμπειρία και εχουν δώσει δείγματα γραφής.

Ο Γιωργος Δημαρης είναι πρωτοεμφανιζόμενος στην Τοπική Αυτοδιοικηση. Τα αντικείμενα που ανάλαβε είναι σημαντικά όμως είναι “εσωτερικά” και δεν δημιουργεί τριβές με τον κόσμο.

Η ανάληψη καθηκόντων Αντιδημάρχου του Μαν. Γαροφαλλίδη  ήταν κάτι που είχε ακουστεί (διαρρεύσει) και γι αυτό  δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι  ο Μ. Γαροφαλλίδης αναλαμβάνει ένα δύσκολο εργο, το δυσκολότερο, καθώς εχει “φορτωθει”  και την Περιοχή Ν. Κουταλης μαζι με τη “δύσκολη” Μύρινα.

Η  Φωτογραφία από τη  διαδικασία  της σημερινής Ψηφοφορίας.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button