Λήμνος

Ο ΧΟΛ ΗΦΑΙΣΤΟΣ στον Μητροπολίτη, εθιμοτυπικά !

ΧΟΛ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Μύρινα 21-1-2020

   Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Αδαμαντία Γαροφαλλίδου

   Τηλ: 6937459622             

                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Αντιπροσωπεία μελών του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» επισκέφθηκε σήμερα 21 Ιανουαρίου 2020  τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου κ Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο, προκειμένου να τον καλωσορίσει  στο νησί μας, να του ευχηθεί για την έλευση της νέας χρονιάς αλλά και να τον ενημερώσει για την δραστηριότητα του Ομίλου μας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε  ιδιαιτέρως εγκάρδιο κλίμα και διεξήχθη μια πολύ  ενδιαφέρουσα συζήτηση. Στα πλαίσια αυτής εκφράστηκε η πάντα καλή διάθεση του Ομίλου μας να σταθεί δίπλα σε κάθε προσπάθεια της τοπικής μας εκκλησίας.

Στον Σεβασμιότατο κ. Ιερόθεο προσφέρθηκαν συμβολικά Λημνιακά προϊόντα, καθώς και το ημερολόγιο του Ομίλου για το 2020 για το οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  από καρδιάς τον Μητροπολίτη μας  κ. Ιερόθεο ,αλλά και τους συνεργάτες του Αρχιμανδρίτες Γεράσιμο Πετρολέκα και Κύριλλο Αλεξανδρόπουλο για την τόσο εγκάρδια φιλοξενία και την πολύ όμορφη κουβέντα μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Χ.Ο.Λ. «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Μαντώ Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button