ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ο Γιατρός Γ. Πέππας στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ, Τριτη 22/11 ώρα 10 για την Παραίτηση του. Η αντίδρασή του κόσμου με ένα : Γιατι ;

Το πιο πολυσυζητημένο άτομο  αυτών των  ημερών στη  Λήμνο,  είναι ο Χειρουργός του Νοσοκομείου μας  Γιώργος Πέππας(φωτογραφία).

Η Παραίτηση που υπέβαλε έγινε καταλύτης για  να ασχοληθούν όλοι με τα συμβαίνοντα στο Νοσοκομείο.  Η συμπαράσταση  από τον κόσμο της Λήμνου προς το Πρόσωπο του είναι συγκινητική !

Στο  ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  αυθόρμητα  και  απρόσκλητα,   τηλεφώνησαν άτομα για να μιλήσουν “στον Αέρα”  για την περίπτωση  ασθενών  που η χειρουργική παρέμβαση του κ. Πεππα,  με όλη φυσικά την Ομάδα που συμμετείχε,   έσωσε  ζωές.

Ο Γιατρός Πεππας δεν “κρύβεται”  στα δύσκολα ενώ αναλαμβάνει και   κάθε περίπτωση,  που είναι στο αντικείμενο του  με αποτέλεσμα, ας μιλήσουν οι αριθμοί που έχουν υπερδιπλασιαστεί! Ομως κάποια στιγμή αυτή η εργώδης παρουσία  του κ. Πέππα  βρήκε  αντιδράσεις από την  Ομάδα,   που είπαμε παραπάνω. Ο Αναισθησιολόγος, όντας  μοναδικός στο Νοσοκομείο (και  κάποιοι  περί αυτόν)   δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει στα Ταχτικά Χειρουργεία παρά μόνο στα έκτακτα, όντας μονός όπως είπε και έτσι όλα τα προγραμματισμένα απο τον κ. Πεππα ταχτικά χειρουργεία σταμάτησαν.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών του  Νοσοκομείου μας αναφέρει ότι  τα ταχτικά  χειρουργεία    σταμάτησαν από τον  Σεπτέμβρη , αλλά γιατι;

Ο κόσμος της   Λήμνου ανοιχτά  και επώνυμα   μιλά  με  αφορμή την  περίπτωση Πέππα.    Ζήτα να μάθει γιατι υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα  για κάθε Γιατρό  που θέλει να προσφέρει και έτσι  μια ομάδα πολιτών οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης .

Θα μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα αυτά με  τον κ. Πεππα στην  αυριανή, Τριτη 22/11,  συνέντευξη  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  2 ώρες νωρίτερα από τις 12,  που θα γίνει η  Συγκέντρωση    για όλα αυτά τα θέματα και θα ζητηθούν εξηγήσεις από το Διοικητή το Νοσοκομείου  με το παγιωμένο διαχρονικό  ερώτημα : γιατι φεύγουν από το Νοσοκομείο μας Γιατροί που προσφέρουν όμως οι επικρατούσες συνθήκες, ένα περίεργο αρνητικό κλίμα  τους  αναγκάζει  να Παραιτούνται.

Για όλα αυτά την  Τρίτη 22/11 ώρα 10 συνέντευξη με το Γιατρό  Γ. Πέππα  στο Ράδιο Άλφα και μετά στις 12,  όλοι στη συγκέντρωση στην καινούρια είσοδο του Νοσοκομείου.

Θα υπάρξει άλλη ανάρτηση για τη συγκέντρωση αυτή .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button