ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ο Γιατρός που ήρθε στη Λημνο και η σχέση του με την Κλινική ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ. Τι απάντα στην φημολογία

Ανησύχησε ο κόσμος με τη φημολογία ότι ήρθε στη Λήμνο Γιατρός,  ο  οποίος  είχε κάποια σχέση με την Κλινική ΤΑΧΙΑΡΧΑΙ,  με τα 33 κρούσματα και τους 3 νεκρούς.

Και επειδή οι  διαδόσεις σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν ανεξέλεγκτη μορφή και ο Γιατρός αναφέρονταν ονομαστικά  ήταν εύκολο να το ψάξουμε το θέμα και το κάναμε.

Ο Γιατρός δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει   ΖΩΝΤΑΝΑ  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ  (26/4/20)  και μας είπε τι συμβαίνει.

Η σχέση του με την κλινική δεν ήταν  καθημερινή,  υπαλληλική  και σε κάποια μόνιμη βάση. Απλά,  μας είπε,  χρησιμοποίησε το χειρουργικό τμήμα όταν έπρεπε να  κάνει σε κάποιους, ανάμεσα τους και Λημνιούς, αναγκαίες χειρουργικές  (μικρο)επεμβάσεις.

Από το ξέσπασμα του κορονοϊού όμως,  εδώ και 1,5 μήνα,  τόνισε, διέκοψε κάθε επαφή   με τη  συγκεκριμένη κλινική και γενικώς. Επομένως,  μας διαβεβαίωσε,  δεν είχε καμιά επαφή το τελευταίο  διάστημα  με την εν λόγω Κλινική.

Μας είπε ακόμη ότι πριν έρθει στη Λήμνο, όπου διατηρεί Ιατρείο,  έκανε το Τεστ  για τον Κορονοϊό και ήταν αρνητικό.  Έτσι ήρθε στη Λήμνο.

Στο εύλογο ερώτημα μας,  πως, όμως,  ήρθε στη Λήμνο αφού θα έπρεπε να είναι μόνιμος κάτοικος του Νησιού , κάτι που πιστοποιείται  και από το Ε9 της φορολογικής του Δήλωσης;

Η απάντηση ήταν ότι  τη Φορολογική του Δήλωση την κάνει στη ΔΟΥ  Μυτιλήνης, οπου  είναι  και  η Λήμνος,  ενώ το Ιατρείο της Λήμνου είναι  χαρακτηρισμένο ως το κύριο έναντι του  άλλου που διατηρεί στον Πειραιά…

Μετά τη  ραδιοφωνική μας συνομιλία με τον Γιατρό, είχαμε τηλεφωνήματα (το ένα στον αέρα)  απο Λημνιους,  δυο εκ των οποίων δυο  ήταν απο αυτούς  που έκαναν  χειρουργικές (μικρο) επεμβάσεις στην κλινική ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ,  πριν από μήνες. Οι συνομιλητές  μας αυτοί μας είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Γιατρό.

Κατόπι  τούτων,  νομίζουμε,  ουδείς λόγος ανησυχίας (και φημολογίας)   συντρέχει…

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button