ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ο Ηλίας Ηλίου στον τόπο του. Όταν η Ιστορια γράφει..

Η Σημερινή 2/2, πρωινή, ώρα 11, Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ήταν  μια επιτυχημένη πρωτοβουλία και  καλά οργανωμένη, όπως φάνηκε  από τη Συμμετοχή όπως θα την αναφέρουμε παρακάτω.

Από πλευράς περιεχόμενου   οι Ομιλητές Θ. Μπελίτσος και Ηλίας Νικολακόπουλος ήταν “ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση”   Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθούμε στο εξαιρετικό  περιεχόμενο  της Εκδήλωση

Στην εκδήλωση που ήταν πολύ καλά οργανωμένη παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λήμνου Δ. Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ευάγγελος  Χριστοφιδέλλης  και από αυτό το Χώρο ο Δημ. Σύμβουλος Νίκος Μαρινάκης.   Από την Δημοτική Αντιπολίτευση ήταν μόνο η επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΜΠΑΝ Χαριτίνη Φωτοπούλου με το Δημ.  Σύμβολο Βλαση Χατζηχαραλάμπους. Απο τη Δημοτική Κοινότητα Μύρινας η Πρόεδρος Βούλα Μοσχάκη καθώς και  ο Κοινοτικός Σύμβουλος  Πέτρος Παπούλκας. Απο Κοινοτάρχες διέκρινα τον Παλαιολόγο Κυριαζή.

Εκείνο πάντως που ήταν ιδιαιτέρα σημαντικό και δείχνει υπευθυνότητα ακόμη και τώρα που ο ρόλος τους είναι ιδιωτικός  είναι η  παρουσία   των Δήμαρχων, και  της εποχής των 4 Δήμων στη Λήμνο. Ήταν λοιπόν ο Δ. Βουλγαράκης, ο Κώστας Αδαμίδης και ο Ανδρέας  Καλατζής !  Επίσης από τον τότε  Δήμο Μύρινας   οι Δήμαρχοι : η Δέσποινα Κωνστάντιου και ο Νάσος Σκαμάγκης. Η παρουσία όλων αυτών των  πρώην Δημάρχων,  που ανταποκρίθηκαν στη Πρόσκληση ήταν καταλυτική !

Σημαντικότατη  ήταν,  και πλούτισε την εκδήλωση,   η παρουσία του  πρώην Υπουργού  του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Γαβρόγλου, ο  οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Χαιρετισμό εκ μέρους   της ΝΔ Λήμνου απηυθηνε  η κ. Ρούσου.  Αναφέρθηκε ακομη ο  χαιρετισμός των δυο εκ των τριών Βουλευτών του Νομού,  του Χαραλ, Αθανασίου της ΝΔ και του Γιάννη Μπουρνους  του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη εγινε γνωστο  ότι ο Νικος Σηφουνάκης ενημέρωσε ότι θα ήθελε  να είναι παρών αλλά βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Απο την πλευρά της Τοπικής Εκκλησίας ήταν  εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, αφού όπως αναφέρθηκε ο κ. Ιερόθεος θα ήθελε πολύ να παραβρεθεί όμως είναι σε κάποια αποστολή εκτός Λήμνου.

Θα ακολουθήσουν και άλλες σχετικές αναρτήσεις συνοδευόμενες από τις φωτογραφιες που υπάρχουν !

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button