Ανακοινώσεις

Ο Καιρός, με 8 μποφορ… – Ισχυρες Βροχές και καταιγίδες απο την ΕΜΥ

Σήμερα Τετάρτη 25 Μάρτη αναμένονται ΒΑ  άνεμοι 7  και από το Βραδύ 8 μποφόρ που θα διαρκέσουν μέχρι Αύριο Πέμπτη το Πρωί. Στη συνέχεια από το μεσημέρι της Πέμπτης μέχρι το Πρωί τη Παρασκευές θα επικροτήσου 7ρια… Το απόγευμα της Παρασκευής θα πάμε σε 6 μποφόρ πάντα ΒΑ . Όλες  αυτές τις  μέρες ο ουρανός θα είναι Συννεφιασμένος  με χειμωνιάτικες θερμοκρασίες    και καθόλου ανοιξιάτικος, ως όφειλε…

Το Σάββατο  το  χαρακτηριστικό θα είναι οι Βροχές (καλοδεχούμενες)  όλη τη μέρα με ανέμους  Β και ΒΑ,  5 μποφόρ  και το Απόγευμα 4.

Την Κυριακή θα πάμε σε 4ρια από βόρειες  και δυτικές  διευθύνσεις,  με μικρές Βροχές.

Την  άλλη  εβδομάδα,  η Δευτέρα  30 Μαρτη θα είναι ανοιξιάτικη (επιτέλους)   με Ήλιο   και 3-4 μποφόρ όμως τις  επόμενες μέρες  θα έχουμε  με 4,5 μποφόρ και περισσότερο συννεφιασμένο  ουρανό.

Για τον Καιρό έχει εκδοθεί από την ΕΜΥ δελτίο  ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ  όπου  για το Ανατολικό  Αιγαίο αναφέρει για αύριο Πέμπτη από το μεσημέρι και την Παρασκευή   Ισχυρές βροχές και καταιγίδες !

  1. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (26-03-2020)

Α.  Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

(1) Τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και εκ νέου από τις βραδινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

(2) Στις Κυκλάδες, την Κρήτη μέχρι το απόγευμα και από το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς τα Δωδεκάνησα.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button