Λήμνος

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑ !

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑ !

Ο Μανώλης Μανουσάκης ήταν και δεν είναι πια ανάμεσα μας … Έφυγε σχετικά ξαφνικά απο τη ζωή και επειδή ηταν ένα ατομο πολύ γνωστο στην κοινωνία της Λημνου η απώλεια του διαδόθηκε σε άμεσο χρόνο το βραδάκι της Τετάρτης 7/8.

Ήταν αστυνομικός απο την Κρήτη και στη Λήμνο,  που ήρθε με αυτή τη επαγγελματική ιδιότητα,   παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια,  και ρίζωσε εδώ.  Λογω ιδιότητας και με τα πολλά χρόνια που υπηρέτησε στη Λημνο και τελικά πήρε σύνταξη ήταν, όπως είπαμε,  πολύ γνωστός, όμως λογω χαρακτήρα,   ως  πολύ κοινωνικό άτομο,  ήταν εκτός από γνωστός και  πολύ αγαπητός.

Ασχολήθηκε με τα ποδοσφαιρικά του Νησιού και μάλιστα ο γιος του ο  Δημοσθένης Μανουσακης έγινε ενας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έπαιξε μέχρι και  στην Α’ Εθνική Κατηγορία. Στο Καφενείο  Αιγαίον, μάλιστα,   ο θάνατος του έγινε γνωστός, απο στόμα σε στόμα,  την ώρα που ο Ολυμπιακός, του οποίου ήταν γνωστός Οπαδός, νικούσε την τούρκικη ομάδα Μπασάκ  με 1-0, εάν αποτέλεσμα που δεν πρόλαβε να χαρεί!

Αποχαιρετούμε τον Μανώλη Μανουσάκη ευχόμενοι στη Οικογένεια του ειλικρινή συλλυπητήρια. 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button