Απόψεις

Ο Μητροπολίτης στο Νοσοκομειο με “διτό σκοπό”

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ Μύρινα, 14-04-2020

Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να δεχθούμε επίσκεψη από τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ Ιερόθεο ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της ενορίας του Πορτιανού, πατέρα Νεκτάριο.

Ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν διττός:

Να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς το προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Ευχήθηκε για τις Άγιες μέρες του Πάσχα και ζήτησε να διαβιβάσουμε τις ευχές του προς όλο το προσωπικό και ιδιαίτερα προς τους νοσηλευόμενους ασθενείς εφόσον δεν κατάφερε ο ίδιος να τους επισκεφτεί στους θαλάμους νοσηλείας τους, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού

Η διοίκηση και το προσωπικό του Γ.Ν-Κ.Υ Λήμνου εκφράζουν στο Μητροπολίτη Λήμνου κ.κ. Ιερόθεο καθώς και σε όλο το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο τις θερμές τους ευχαριστίες για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στο νοσοκομείο μας.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

κ.α.α.

 

 

ΚΟΥΜΕΛΑΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δ/ΝΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button