ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ο Ν.Ο.Λ. με τις επιτυχίες του και γιατι η φωτογραφία αυτή ειναι ιστορική !

Η Είδηση των πρόσφατων, αρχές Σεπτεμβρίου, επιτυχιών του Ναυτικού Ομίλου ειναι  γνωστές  και μπράβο σε όλους στα παιδιά κυρίως για τις επιτυχίες τους! Υπάρχει όμως και αυτή η Ιστορική φωτογραφία με τον Ολυμπιονίκη του Τόκιου,    Στέφανου  Ντούσκου με το χρυσό μετάλλιο  στο στήθος, ο οποίος ήταν παρών στην έναρξη των  που  περιγράφονται στο Δελτίο Τύπου. .

Ειναι μια όμορφη σκηνή με τον ολυμπιονίκη και τα παιδιά του ΝΟΛ σε αγωνες που πριν μερικά χρονια έπαιρνε και ο ίδιος μέρος.. Ξερετε,  οι αθλητές των Ναυτικών Ομίλων και Κωπηλατικών Ομάδων, γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν κάνει παρέα και δεν ειναι αποξενωμένοι.

Στη Φωτογραφία βλέπουμε και τον Έφορο του Τμήματος του ΝΟΛ,  Χρήστο Πυρομάγλου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΧΡΥΣΟ  ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΌΝΙΑ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΗΜΝΟΥ
Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ Καστοριάς οι αγώνες Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης για τους αθλητές κάτω των 14 ετών. Ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου συμμετείχε με μια αποστολή 21 ατόμων. Συνολικά συμμετείχαν πάνω από 230 άτομα από 24 σωματεία της Ελλάδος, ανεβάζοντας το αγωνιστικό επίπεδο αρκετά ψηλά. Πιο αναλυτικά
1η Θέση και Χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ (4Χ) κορασίδων οι Καρανικόλα Σταυρούλα, Μαρκάκη Κωνσταντίνα, Παχνέρη Ουρανία, Κωστούλα Αντωνία.
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ (4Χ) κορασίδων οι Ελιά Φιλία, Ρήγα Παρασκευή, Γιαννουλάκη Κωνσταντίνα, Σγούρα Πηνελόπη.
Σε εννέα (9) συμμετοχές
5η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ)κορασίδων  γεννηθέντες το 2009 οι Ελευθεράκη Ελισάβετ και Λάμπρου Ραφαέλα
Σε Εννέα (9) συμμετοχές
5η θέση στο σκιφ (1Χ) κορασίδων η Δέσποινα Τούφου
Σε Δώδεκα (12) συμμετοχές
6η θέση στο διπλό σκιφ 2Χ Παίδων οι Πυρομάγλου Νίκος και Κυριαζίδης Θεοφύλακτος
Σε δέκα έξη (16) συμμετοχές
10η θέση στο σκιφ παιδων (1Χ) ο Μαρκάκης Αντώνης
Σε είκοσι δύο (22) συμμετοχές
11η θέση στο διπλό σκιφ (2Χ)  κορασίδων  οι Μουσάι Χριστίνα και Μετσάι Λετίσια
Σε δέκα εννέα (19) συμμετοχές
13η θέση στο σκιφ παιδων (1Χ) ο Γαλημητάκης Βίκτωρ
Σε είκοσι δύο (22) συμμετοχές
Αρχηγός της αποστολής ήταν ο έφορος κωπηλασίας κύριος Χρήστος Πυρομάγλου,  επίσης  ο προπονητής του Ν.Ο.Λήμνου Κώστας Δικράνης και ο παλαίμαχος αθλητής του Ν.Ο.Λήμνου Σταύρος Σαμιώτης ολοκλήρωσαν με την παρουσία τους στην πολυάριθμη αυτή αποστολή.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά του Ν.Ο.Λ. αν και μικρότεροι της κατηγορίας τους, έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό, κλείνοντας  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική τους σεζόν.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στα παιδιά υγεία και πολλές επιτυχίες. Αυτό το βήμα να είναι το εναρκτήριο πολλών επιτυχιών. Η κωπηλασία στη Λήμνο πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο αφού πια ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου αρχίζει μια ανοδική πορεία.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button