ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Ο Ν.Ο.Λ στη Διεθνή Σκηνή με πρωτοπόρες συνεργασίες !

ΝΟΛ

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Πρώτη συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου παράκτιας κωπηλασίας ROBEATS

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης νέων συνεργασιών, καθώς και της διεθνοποίησης του, έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη του ευρωπαϊκού έργου “Κωπηλατικό Beach Sprint: Πράσινο, Θεαματικό, Διαγενεακό” και διακριτικό τίτλο ROBEATS (Rowing Beach Sprints: Green, Spectacular, Intergenerational).

 Ο ΝΟΛ ως συντονιστής ηγείται αυτής της σύμπραξης με τη συμμετοχή 3 άλλων ναυτικών ομίλων από την Ευρώπη: το Rowing Club Adriatico Fano στην Ιταλία, το Ruderklub Flensburg e V στην Γερμανία και το Clubul Sportiv FARUL Constanta στην Ρουμανία.

 Βασικό αντικείμενο του έργου είναι τα κωπηλατιά Beach Sprints (γρήγοροι αγώνες παράκτιας κωπηλασίας) και η σχέση τόσο με το φυσικό περιβάλλον, όσο και με τις τοπικές κοινωνίες όπου αυτό καλλιεργείται. Συγκεκριμένα, το έργο ROBEATS αποσκοπεί στο να διευρύνει το ηλικιακό εύρος των ανθρώπων που συμμετέχουν στον αθλητισμό ενισχύοντας παράλληλα τη σχέση τους με το φυσικό περιβάλλον. Παράκτια κωπηλασία, αθλητισμός, δράσεις προστασίας των ακτών, ομιλίες, καθώς διαγωνισμοί μέσω των social media αποτελούν μέρους του συνολικού προγράμματος δράσεων του ROBEATS καλώντας όλη την τοπική κοινωνία της Λήμνου καθώς και τους επισκέπτες της να συμμετέχουν ενεργά σε μία σε αυτό το πολυδιάστατο γεγονός.

 

Την προσεχή Παρασκευή 20/10/2023 ο ΝΟΛ, ως συντονιστής του έργου, διοργανώνει και φιλοξενεί την εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων του ROBEATS στη Μυρινα, ώστε να συντονιστούν οι δράσεις τους και να ξεκινήσει η υλοποίηση του έργου. 

 

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button