Ανακοινώσεις

Ο Οκτώβρης της πρόληψης ! 18,19,20,21 για τον Καρκινο του Μαστού

Όπως ήδη γνωρίζετε ο Όμιλος Ευρωκλινικής με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη και την ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού, θα προσφέρει δωρεάν εξετάσεις μαστού στο νησί της Λήμνου και τον Άγιο Ευστράτιο 19-21/10.

Στα πλαίσια της επίσκεψης μας στη Λήμνο, θα πραγματοποιήσουμε μια Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, στις 20:30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο στον κινηματογράφο “Μαρούλα”.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δύο κορυφαίοι ιατροί στον τομέα του καρκίνου του μαστού. Ο κος Ευάγγελος Φιλόπουλος, Χειρουργός Μαστού και Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινινής Εταιρείας, θα μιλήσει για τις “Νεότερες θεραπευτικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού,” ενώ ο κος Μιχάλης Μαυρουδής, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Ευρωκλινικής Αθηνών, θα αναλύσει τη “Σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.”    Επιπρόσθετα θα υπάρξει συζήτηση με το κοινό, ώστε να επιλυθούν απορίες και να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Συμπληρωματικά θα δοθεί σε όλους τους παρευρισκόμενους ενημερωτικό υλικό για τη σωστή αυτοεξέταση μαστού.

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού αποτελούν θέματα ζωτικής σημασίας, και η συμμετοχή των γυναικών του νησιού σε αυτήν την εκδήλωση μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές.

Ως εκ τούτου χρειαζόμαστε τη συμβολή σας, ώστε να ενημερωθούν οι ακροατές σας για τη συγκεκριμένη ενημερωτική εκδήλωση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας και ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί!

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button