ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ο πιο χιλιομπαλωμένος δρόμος της Μύρινας θα ασφαλτοστρωθεί σύντομα, εκτός εάν..,

Ένας   από τους πιο κεντρικούς δρόμος της  Μύρινας,  όμως και ο πιο  χιλιομπαλωμένος,  είναι  η οδός Εθνικής Αντίστασης,    από τη Σούμπρα μέχρι το Πάρκο Ανδρωνίου.

Αυτός  ο 100 μ.  δρόμος όχι μόνο αυτή  την 4ετια  αλλά και την προηγούμενη ήταν σημείο αναφοράς για  τα  χάλια του και απορούσε  ο κόσμος και κατηγορούσε τη Δημοτική Αρχή γιατι δεν γίνεται μια ολοκληρωτική ασφαλτόστρωση για να κλείσουν οι τρύπες και να καλυφθούν τα μπαλώματα…

Η απάντηση   σε μας, στη ραδιοφωνική κριτική μας,   ήταν ότι θα πρέπει να περάσει  πρώτα το δίκτυο  της Αποχέτευσης, να τελειώσουν τα σκαψίματα και μετά να πέσει  η επίστρωση με Άσφαλτο.  Σωστό ακούγεται μόνο που κράτησε τουλάχιστον 10 χρόνια η αναμονή.  Και τώρα;

Τώρα,  το  “πλήρωμα του χρόνου”  φαίνεται  πως έφτασε, το έργο της αποχέτευσης με τις συνδέσεις  των παρακείμενων  σπιτιών,  άρχισε   και θα τελειώσει σε ένα μήνα, λένε… . Βάλτε  πριν το Πάσχα!  Αμέσως μετά θα αρχίσει η επίστρωση της ασφάλτου,  ένα έργο που τελειώνει σε λίγες μέρες  με την εξής επιφύλαξη,  μας είπε  ο Αντιδήμαρχος επί των έργων Γιώργος Δημάρης,  σε ραδιοφωνική μας  εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ : θα πρέπει  οι μονάδες  παραγωγής ασφάλτου της Λήμνου να επαναλειτουργήσουν γιατι τα τελευταία  1,5 χρόνια έχουν σταματήσει  την Παραγωγή με τα συμβαίνοντα  διεθνώς γύρω από τα  ορυκτά καύσιμα με τις  δυσκολίες, της “ακρίβειας” πρώτων υλών  κυρίως, .

Θεωρεί ο κ. Δημάρης ότι θα ξεπεραστούν οι δυσκολίες  και θα έχουμε στη  Λήμνο παραγωγή ασφάλτου, ώστε το καλοκαίρι ο δρόμους να μην αποτελεί μια τοπική  οδική  ντροπή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button