Απόψεις

Ο Στ. Ρόκκος στο ΣΚΑΪ με ενδιαφέρουσες απόψεις και μια ματαιωθείσα Έκθεση του.

Ο Στέλιος Ρόκκος σε κανάλι, δεν είναι φυσικά είδηση…  Η μεγάλη συχνότητα, όμως,  με μια σχεδόν καθημερινή παρουσία είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Ο  Στέλιος ΜΕΝΕΙ ΣΠΙΤΙ στη Λήμνο  και από  τη Λήμνο μέσω skype   μιλά στα Κανάλια.

Σήμερα Λαμπροδευτερα  μεσημέρι πέραν των συνηθισμένων για την ανάγκη να μείνουμε στο σπίτι,  απαντώντας σε ερωτήσεις είπε ότι κάποια  μέτρα  δεν πρέπει να είναι οριζόντια,   όπως στα νησιά   το ψάρεμα.

Σε κάποιες μεγάλες Πόλεις, εξήγησε,  ισως με το ψαρεμα να δημιουργείται συνωστισμός, όμως σε νησιά όπως η Λημνος το ψάρεμα είναι μια υπόθεση ενός ψαρά μόνου  σε κάποια παραλία και κακώς   στερούν απο το νησιώτη αυτή τη δυνατότητα…

Ερωτηθείς  για τις οικονομικές απώλειες που έχει αυτή την εποχή που θα τραγουδούσε σε κάποιο μαγαζί, απάντησε: αφήστε εμένα,  σκεφτείτε τα περίπου 70 άτομα  στο κάθε μαγαζί , γκαρσόνια, λουλουδούδες, μαγείρους κλπ οι οποίοι  έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Μάθαμε ακομη  ότι ετοίμαζε μια Εκθεση έργων ξυλουργικής με την οποία δημιουργική ξυλουργική ασχολείται   με πολύ ζήλο σε ένα καλά εξοπλισμένο εργαστήριο  κατασκευάζοντας  έπιπλα και άλλα δικής έμπνευσης προϊόντα    και η έκθεση αυτή με το Στέλιο Ρόκκο σε ασχολίες Μαραγκού ματαιώθηκε από την επικρατούσα κατάσταση.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button