ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Ο Στέλιος για το Νοσοκομειο. Άλλωστε όλοι οι Ρόκκοι είναι καλά παιδιά!

Το βλέπω που τρέχει στο διαδίκτυο: “Ο αγαπημένος μας Στέλιος Ρόκκος, αφουγκρασμένος (αφουγκραζόμενος, θέλει να πει) τις προκλήσεις της εποχής, στρατεύεται με τους υπόλοιπους Λημνιούς στον αγώνα για τη θωράκιση του νοσοκομείου μας συνεισφέροντας οικονομικά” Ενας Λημνιός
Ας πω και εγώ κάτι: Ο κόσμος της Λήμνου αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση όταν βλέπει επώνυμα άτομα να συμμετέχουν σε κοινές προσπάθειες,σωστό!
Ο Στέλιος έχει σημαντική συνεισφορά στην εικόνα της Λήμνου, όχι μόνο επειδή αναφέρει συνεχώς την αγαπημένη του Λήμνο, αλλά γιατι μένει για πολύ καιρό, και με κάθε ευκαιρία στη Λήμνο, και κυρίως γιατι έχει πολλές φορές “αναγκάσει” τηλεοπτικά συνεργεία να έρθουν εδώ για συνεντεύξεις του και παρουσιάσεις.
Το Στέλιο δεν τον “κατάπιε” το σύστημα και εγώ, που τον ξέρω από μικρό, σας λέω ότι πάντα ήταν ο εαυτός του, δύσκολος, καμιά φορά, αλλά αυτός!
Λέει το αρχικό παραπάνω σχόλιο του Λημνιου ότι είναι μεγάλη η συνεισφορά της βοήθειας στο Νοσοκομείο. Και αυτό σωστό! Όμως είναι και άλλες, ξεχασμένες ισως, οι “συνεισφορές” του Στέλιου Ρόκκου και εγώ θα σας αναφερω την πολύ σημαντική: Ήταν τότε στην παλιά και (αναγκαία) βενετοκρατούμενη Λήμνο, όταν μπήκε μπροστά (κυριολεκτικά) για να αποτρέψει την εγκατάσταση στο τότε άγνωστο Κέρος: “ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟΥ”
Με τη φυσική του παρουσία, και όχι με κάποια ανακοίνωση συμπαράστασης στους κατοίκους της περιοχής που είχαν ξεσηκωθεί, προκάλεσε το ενδιαφέρον των καναλιών, που το έκαναν θέμα και έτσι σταμάτησε πριν αρχίσει το ΚΕΡΟΣ, ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ !
Τα βαρίδια της ζωής του, ήταν η Γονείς του, νομίζω γιατι τους ξέρω. Απλοί και ακέραιοι Άνθρωποι της Λήμνου. Εξ αυτού άλλωστε όλοι οι Ρόκκοι είναι καλά παιδιά!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button