Ανακοινώσεις

Οι Φοιτητές του ΤΕΤΔ Λημνου παίζουν Θέατρο και σας Προσκαλούν !

Κινηματοθέατρο Μαρούλα

19/01/2022

   Ο Φοιτητικός Σύλλογος της Λήμνου διοργανώνει για ακόμη μία φορά την Τετάρτη  19/01 και ώρα 20:00 στο κινηματοθέατρο Μαρούλα την διασκευή της παράστασης ¨η αυλή των θαυμάτων¨ του Ιάκωβου Καμπανέλλη

   Λίγα λόγια για το έργο:

   Στη Μύρινα της Λήμνου, κατά τη δεκαετία του 1950, διασταυρώνονται σε μια αυλή άνθρωποι της λαϊκής τάξης. Μια γυναίκα ναυτικού, μια χήρα, ένα ζευγάρι που μια χαϊδολογιέται και μια μαλλιοτραβιέται, μια ανύπαντρη καλλονή, που δεν γνωρίζει τι πάει να πει μοναξιά, ένας ονειροπόλος χαρτοπαίκτης με τη Ρωσίδα γυναίκα του και μια  Μικρασιάτισσα πρόσφυγας με τον γιο της και την αδερφή της. Έπειτα εμφανίζεται ένας μοιραίος υδραυλικός που θα σηκώσει τρικυμία. Η συνύπαρξη αυτών των ανθρώπων μέσα από το σύμβολο της αυλής, αντικατοπτρίζει μια μικρογραφία της τότε κοινωνίας αλλά και τις πτυχές του ελληνικού χαρακτήρα. Ύστερα από την ξαφνική είσοδο των γυναικών μηχανικών από την Αγγλία και ενός νέου άντρα , μια ερώτηση γεννάται λίγο πριν ισοπεδωθεί το οικοδόμημα, τι βιώνουμε τελικά; Ένα μίζερο αδιέξοδο ή ένα θαύμα;

Λίγα λόγια για τη  πραγματικότητα:

   Και τώρα ας κοιτάξουμε όλοι για λίγο πίσω από την αυλαία. Τα 2 τελευταία χρόνια είναι ένα διάστημα το οποίο δίχασε, στιγμάτισε και απομάκρυνε τους ανθρώπους μεταξύ τους , κάτι που είναι απολύτως φυσικό αν αναλογιστούμε το τι έχουμε περάσει. Τώρα λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να ενωθούμε σε κάτι πολύ μεγάλο , σε κάτι που πάντα θα ενώνει αυτήν την χώρα, και αυτό είναι η φιλανθρωπία.

  Ο φοιτητικός σύλλογος λοιπόν επιστρέφει στην αυλαία με την ομάδα θεάτρου διαθέτοντας τα κέρδη της θεατρικής του παράστασης στον «άλλο άνθρωπο» και προσφέροντας σε εσάς την ευκαιρία να διασκεδάσετε με ασφάλεια δίνοντας αγάπη και στήριξη σε άλλους ανθρώπους που τη χρειάζονται πραγματικά.

Γενική είσοδος:4

Διοργάνωση: Φοιτητικός Σύλλογος Λήμνου (Επιστήμονες Τροφίμων-Διατροφής)

LimnosNea.gr : Η φωτογραφία ειναι από  άλλη  σημαντική  δραστηριότητα,  την Αιμοδοσια !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button