ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Οι “Κυρίες με τα Κόκκινα” του Ερυθρού Σταυρού διένειμαν φαγητό, από την ταβέρνα “ΜΑΝΤΕΛΑ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγάπη και αλληλεγγύη στον ευάλωτο συνάνθρωπο από τους Εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με προσφορά πακέτων καλομαγειρεμένου φαγητού, από την ταβέρνα “ΜΑΝΤΕΛΑ”

Για ακόμη μία φορά οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, διένειμαν σε ενενήντα, ευάλωτους συνανθρώπους μας, οικογένειες και μεμονωμένα άτομα, κατοίκους του Νησιού, πακέτα καλομαγειρεμένου φαγητου.

Τα πακέτα φαγητού είναι προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, στον έχοντα ανάγκη συνάνθρωπο, από την ταβέρνα “Μαντέλα” του κ. Παλαιολόγου Τριανταφύλλου και των συνεργατών του, που φρόντισαν για την παραγωγή τους, σε συνεχόμενη συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ευχόμαστε παρόμοιες ενέργειες και συνεργασίες να βρούν και άλλους μιμητές που θα απαλύνουν τις ανάγκες συνανθρώπων μας, ενόψει και των γιορτινών ημερών, εκφράζοντας αγάπη και αλληλεγγύη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button