ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Οι περήφανες Μαγείρισσες της Φασουλάδας των Τσιμανδρίων!

Δυο Καζάνια Φασουλάδα το ένα  με  σάλτσα  και το άλλο,  το μικρό,  “χωρίς”,  αυτό που λεμέ και σαλάτα και είναι η  νηστίσιμη, μέρα που είναι!

Αν δεν υπήρχε  η θυελλώδης νοτιά στο Διαπόρι (δεν στεκόσουν)  οι  δυο καζανιές με δυσκολία θα επαρκούσαν αφού ο κόσμος θα πήγαινε σε αυτή την μοναδική την Κ. Δευτέρα Γιορτή στο ανοιχτό και όμορφο Διαπορι και για να πετάξει και  Χαρταετό, αυτόν τον άρχοντα της άνοιξης .       Έχουμε κάνει από το  πρωί σχετικές αναρτήσεις και εκπομπή στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τσιμανδρίων είναι παντός καιρού και μετέφερε τη Γιορτή μέσα στο Χωριό, μπροστά στο Μπαρ Β  και από εκεί είναι  η φωτογραφία  με τις περήφανες  μαγείρισσες που έφεραν  σε πέρας το δύσκολο,  λόγου της ποσότητας και ξύλων ,  έργο της Φασουλάδας

Αυτός είναι ο κόσμος  της Λήμνου έτοιμος για προσφορά, ακομη και για το δύσκολο και βαρύ μαγείρεμα με ξύλα:   δυο καζανιές  Φασουλάδα !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button