Ανακοινώσεις

“Οι Προβοκάτσιες δεν περνάνε”. Ψήφο καταδίκης και των δύο δήθεν αντιπάλων.

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 11/10/2023

ΣΧΟΛΙΟ/ΔΗΛΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΑΓΛΑΙΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Β.ΑΙΓΑΙΟΥ

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ

 

Γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύκλοι από τους δυο μονομάχους στον β γύρο των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής 15  Οκτωβρίου, συνεχίζουν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν , τις ξεκάθαρες δηλώσεις τόσο μιας σειράς στελεχών της Λαϊκής Συσπείρωσης, όσο και αυτές της επικεφαλής Αγλαίας Κυρίτση, που καλούν σε ψήφο καταδίκης και των δύο δήθεν αντιπάλων, του επίσημου της ΝΔ κ. Στεφανή και του υποτιθέμενου ανεξάρτητου των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συνεργαζόμενων δυνάμεων ψηφίζοντας , άκυρο ή λευκό.

 Και καλά δεν καταλαβαίνουν εμάς, δεν καταλαβαίνουν τη δήλωση του γραμματέα του ΚΚΕ, που από το βράδυ της Κυριακής τοποθετήθηκε ξεκάθαρα επι αυτού του ζητήματος;

Τουναντίον, μετέρχονται σε φτηνές κουτοπονηριές, που όμως φτάνουν στα όρια της προβοκάτσιας, διαμηνύοντας πότε την μια με τηλεφωνικές επαφές,  πότε την άλλη ότι μπαινοβγαίνουμε στα γραφεία άλλοτε του κ. Μουτζούρη, άλλοτε του κ. Στεφανή κάνοντας συννενοήσεις και κρυφές συμμαχίες…

 Να το ξαναπούμε λοιπόν για άλλη μια φορά: Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν μπαίνει στο τσεπάκι κανενός , ούτε θεωρεί πρόβατα του ψηφοφόρους της , άλλα να τους λέει την πρώτη Κυριακή και άλλα τη δεύτερη.

Όσες επιφανειακές διαφορές και να έχουν αυτοί που συγκρούονται την επόμενη Κυριακή σε δήμο και περιφέρεια, είναι όψεις του ίδιου πολιτικού συστήματος.

Επί της ουσίας, συμφωνούν και προσυπογράφουν τις ακολουθούμενες πολιτικές από την κυβέρνηση και τις προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, γι αυτό και κατάπιαν τη γλώσσα τους σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Γι αυτό κανείς τους δεν μίλησε για την ακρίβεια και τα τέλη, τους πλειστηριασμούς, για την υγεία, για την αντιπυρική, αντισεισμική και αντιπλημμυρική προστασία, για το νομοθετικό οπλοστάσιο που στηρίζει όλα αυτά και οδηγεί σε κρατικά εγκλήματα, αλλά μιλούσαν για μπίζνες και ανάπτυξη των μεγαλοεργολάβων και των άλλων επιχειρηματικών κύκλων .

Γι αυτό και τους γυρίζουμε την πλάτη.

Άκυρολευκό επομένως, είναι μία ακόμη απάντηση αντίστασης και αντίδρασης στις πολιτικές που μας κατάντησαν το βίο αβίωτο.

 

Γρ. Τύπου της Λαικής Συσπείρωσης Β.Αιγαίου

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button