Απόψεις

Οι Συνδέσεις με την Καβάλα στο Μικροσκόπιο. Τα Ναι και τα Οχι μας !

Τα δρομολόγια  που θα ισχύσουν για το Καλοκαίρι:  Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος,   μεχρι 5 Σεπτεμβρίου, συνδέουν τη Λήμνο με την Καβαλά με 9 Δρομολόγια τη Βδομάδα. Καλό αυτό !

Τα Δρομολόγια είναι 9  δεν καλύπτουν όμως όλες τις μέρες της εβδομάδας,  που είναι 7 … Το Σάββατο, μια σημαντική μέρα για αναχώρηση απο Καβάλα,  δεν υπάρχει δρομολόγιο.

Την Τετάρτη  έχει 2 αναχωρήσεις και την Παρασκευή  3, όλε !!!

Τα είχαμε και τα προηγούμενα καλοκαίρια αυτά,  απο το 2017, όμως φέτος υπάρχει η εξής υποβάθμιση. Με τα σύγχρονα πλοία με  ταχύτητες 24 και  25 μιλια απο τα 3 δρομολόγια μας έμεινε μόνο ένα τη Εβδομάδα με το ΜΥΚΟΝΟΣ  με διάρκεια ταξιδιου  03:05, 3 ώρες και 5 λεπτά !

Τα άλλα  8 δρομολόγια γίνονται,  4 με τον ΔΙΑΓΟΡΑ σε 4 και 4:15 ώρες και 4 δρομολόγια με το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ σε 4,5 ώρες. Τα δυο αυτά είναι “υπερήλικα” με ότι αυτό συνεπάγεται…

Ενα αλλο αρνητικό απο τα 9 δρομολόγια ειναι, σε καποια από αυτά,   οι πολύ δύσκολες ώρες αναχώρησης και άφιξης. Οσοι Ταξιδεύουν στη γραμμή  αυτη, ειδικά αν δεν εχουν δικο τους μεσο,  ξέρουν..

Συμπέρασμα για μας τους απαιτητικούς: Ναι και Όχι !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button