ΕπιλεγμέναΛήμνος

Οι Βροχές, οι Άνεμοι, οι Θερμοκρασίες το 5ημερο από Κυριακη 11/2

ΒΡΟΧΕΣ:

Αφού οι  Βροχές είναι για τη Λήμνο  το ζητούμενο,  ας ξεκινήσουμε  απο αυτές το Δελτίο Καιρου

Απ ο,τι βλέπω στο Windy αυτή την ώρα, μεσημέρι Κυριακής 11/2/24, πεδία  που πέφτει βροχή υπάρχουν νότια  της Λήμνου,   στο ύψος το Αγιοστράτη, που μας  πλησιάζουν…

Για εδώ προβλέπονται  απόγευμα,  βράδυ  μικρές και τοπικές βροχές ενώ η αυριανή Δευτέρα θα είναι βροχερή όλη τη  μέρα. Τοπικές πάντως  βροχές και όχι γενικευμένες,  σε ολο το Νησί,   Οι  επόμενες μέρες τις εβδομάδας,  μετά τη Δευτέρα,    δεν δείχνουν να έχουν  “κουράγιο”  Η Δευτέρα λοιπόν θα είναι  αυτή που έχει βροχερό  ενδιαφέρον

ΑΝΕΜΟΙ : Αυτή την ώρα,  μεσημέρι Κυριακής 11/2,   έχουμε  6 και κατά διαστήματα  7 μποφόρ. Το Απόγευμα θα πάμε πρόσκαιρα και σε 8 μποφόρ,  πάντα Νότιοι .

Αύριο Δευτέρα μέχρι τις   πρωινές ώρες θα έχουμε ως 7 μποφόρ ομως από το μεσημέρι θα μειωθούν γρήγορα και το απόγευμα βράδυ  θα έχουμε 3 Μποφόρ!

Την Τρίτη μεχρι το μεσημέρι θα πνέει ελάχιστος   άνεμος των 2 μποφόρ από το  απόγευμα όμως ο Άνεμος θα γυρίσει ΒΑ 5

Την Τετάρτη ΒΑ 5, 6 και το το Βράδυ πρόσκαιρα 7 μποφόρ

Η Πέμπτη ΒΑ 5ρια  ενισχυμένα.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

Όσο πνέουν οι Νότιοι  Άνεμοι και ας είναι και 8ρια οι Θερμοκρασίες  θα είναι αυτές που όλες τις προηγούμενες  μέρες είχαμε : 15 – 17 βαθμοί μέρα , νύχτα.

Από την Τετάρτη με τους ΒΑ η θερμοκρασία θα πέσει σε  10 βαθμούς, λίγο πάνω, λίγο κάτω αναλόγως την ώρα  !

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button