Λήμνος
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω !
Το μυστικό για να διαλέξεις καλό καρπούζι είναι:
Να είναι βαρύ
- Το κοτσάνι του να είναι πράσινο
- Ο αφαλός του να είναι κίτρινος
- Όταν το χτυπάς με το δάχτυλο να βγάζει έναν βαρύ ήχο.
Φυσικά, ο αλάνθαστος τρόπος για να είσαι σίγουρος 100% είναι, πριν το αγοράσεις, να το δοκιμάσεις.
Το λέει και η παροιμία:
Το καρπούζι και τη γυναίκα πρώτα τα δοκιμάζεις και μετά παίρνεις.
Αλλιώς, μπορεί να σου βγει κολοκύθα.