ΕπιλεγμέναΛήμνος

Όλα τέλεια στην Παράκτια Κωπηλασία απο το ΝΟΛ στην Παραλία Ν. Μαδυτου! (φωτογραφίες)

Οι Ναυταθλητικοί  Αγωνες της Παράκτιας Κωπηλασίας μόλις τελείωσαν  (13.00 – 12/11/23)  στην Παραλία της Νεας Μαδυτου, μπροστά απο το Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού Χρ.  Μπουλώτη,   μεσα σε ένα κλίμα ευφορίας και αθλητικού παλμού !

Οι αγώνες Παράκτιας Κωπηλασίας,   που προορίζονται  να ενταχθούν στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2028,  είναι η δεύτερη φορά που διεξάγονται  στη Λήμνο με Φορέα τον  ΝΟΛ και συμμετοχή   Ομάδων και από άλλες περιοχές.

Η συνεργασία του ΝΟΛ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία και η βοήθεια  απο το Δήμο Λήμνου  (ΟΕΠΑ)  και το Λιμεναρχείο Μύρινας καθώς και η πολύ ωραία ηλιόλουστη μέρα ήταν στοιχεία  της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσαν.

Ο  Μαδυτινός Γιαλός, πέρσι έγιναν  στο Ρωμαίικο, προσφέρεται γιατι μέσα στη λεκάνη του Λιμανιού η θάλασσα είναι πιο ήρεμη και η παραλία είναι υπερυψωμένη και κοντά στη θάλασσα και  δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να έχουν καλή θέαση. Την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει εντυπωσιακά το παρακείμενο Κάστρο.

Η από τα μεγάφωνα  περιγραφή των αγώνων ήταν τέλεια.

Η επιτυχημένη προσπάθεια  έδωσε τη δυνατότητα  να μας λένε  η εξ Αθηνών παράγοντες  για διοργάνωση ακομη και Πανελληνίων Αγωνων στη Λημνο .

Δημοσιεύουμε  Φωτογραφίες περισσότερο  απο το χώρο και τους θεατές,  γιατι οι Φωτογραφίες των αθλητών την ώρα των αγώνων δεν δείχνουν  από το Κινητό, θέλουν φακούς και κανονική φωτογραφική,   όμως αύριο θα δημοσιεύσουμε  και από αυτές !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button