Επιλεγμένα

“Όσοι πρόλαβαν τον Κύριο είδαν” !!!

Η τελετή της Υποδοχής στην Πλατεία ΚΤΕΛ ήταν  πολύ σημαντική για τη γνωριμία των κατοίκων της Ληνού με  τον Μητροπολίτη ο οποίος  έφτασε για πρώτη φορά και για πάντα στη Λήμνο. … Όμως λογω βροχής η τελετή αυτή  δεν έγινε.

Ο  Μητροπολίτης κ. Ιερόθεος πήγε  κατευθείαν στη Αγία Τριάδα και εκεί έγινε το αδιαχώρητο. Και εδώ ταιριάζει  το ρητό:  “όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε”  Αυτό συνέβη στην είσοδο της Εκκλησίας (φωτογραφία)

Αργότερα μέσα στο Ναό στη διαδικασία της Ενθρόνισης ελάχιστοι είχαν  οπτική επαφή με τα διαδραματιζόμενα.

Ακούσαμε τους Λόγους,  τουλάχιστον! Τους Λόγους, ευτυχώς,  τους άκουσαν και οι ακροατές του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ από απευθείας μετάδοση, την όποια,  απο τα τηλεφωνήματα που λάβαμε,  περισσότερο τους “ευχαριστήθηκαν” οι ακροατές του διαδικτύου στην Αθήνα και αλλού…

Μετα την Ενθρόνιση  πολλοί είχαν, πάλι,   την ευκαιρία για να χαιρετίσουν  τον Σεβασμιότατο.

Στις 2 το μεσημέρι ήταν  προγραμματισμένο  γεύμα το οποίο έγινε στο ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ,  στο Ξενοδοχείο στον Αυλώνα,  με ένα αριθμό καλεσμένων που εντυπωσιάζει  και κατά πληροφορίες  είναι 270 άτομα !

Οι αφιχθέντες με έκτακτο δρομολόγιο AEGEAN  και μάλιστα με μεγάλο 120 θέσεων αεροπλάνο,  απο αυτά που έρχονται στη Λήμνο το Καλοκαίρι, θα αναχωρήσουν για Αθήνα στις 7 το βράδυ αφήνοντας  πίσω,  κοντά μας,  τον Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου,  κ. Ιερόθεο τον Γ΄  και τους συνεργάτες του. ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button