Απόψεις

Οσοι έμειναν “εκτός” επιδότησης, φωνάζουν !

Η Αγανάκτηση είναι διάχυτη σε όσους δεν μπήκαν στο Πρόγραμμα Επιδότησης Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων.

Ο  Συνομιλητής μας  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ μας  έλεγε, επωνύμως,  ότι το σύστημα δεν “δούλεψε” καλά αφου σε απέρριπτε για ελλιπή  δικαιολογητικά,  χωρίς να διευκρινίζει ποια είναι αυτά. Ήταν  μια και έξω απο  ο,τι καταλάβαμε και όποιος  πρόλαβε τον Κύριο είδε (η μήπως “οίδε”),  μέρες που ΄ναι .

Μας είπε ακομη  ότι δίνονται 5 μέρες εντος των οποίων μπορούν να κάνουν ένσταση όμως οι μέρες αυτές είναι με  3 εργάσιμες αφού μετά  είναι οι Αργίες της Μ. Παρασκευής και Πάσχα… Για το συνομιλητή μας πίσω απο αυτή την επιλογή των λίγων ημερών και με αργίες υπάρχει δόλος για να ξεμπερδεύουν…

Ενα άλλο,  καθώς ανακοινωθήκαν τα ονόματα αυτων που μπήκαν στο Πρόγραμμα,  και με ποσά απο 6.000 μέχρι 35.000, θα ήταν καλύτερα,  μας είπε,  μια πιο αναλογική επιδότηση   για να μπουν και άλλοι στο Πρόγραμμα.

Αλλος Επιχειρηματίας στην εστίαση μας είπε τηλεφωνικά  ότι είναι κλειστός   για μεγάλο  διάστημα, έχει 10δες εργαζόμενους και περίμενε  μια βοήθεια από αυτό το Πρόγραμμα , για να μπορέσει να επιβιώσει επαγγελματικά,  όμως βγήκε εκτός με ασαφή κριτήρια.

“Μην ακούτε τι λένε στις τηλεοράσεις”,  μας είπε στον “αερα” ο πρώτος συνομιλητής μας,  εγώ  (με μια επιχείρηση με ένα μέγεθος)  πήρα  800 € και αυτό έχει γίνει με τους περισσότερους.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button