Λήμνος

Οταν ο Κινηματογραφος γινεται και γιορτη.

Οταν ο Κινηματογραφος γινεται και γιορτη.

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 η οινοφιλική δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου, με αφορμή την προβολή της ταινίας «Πλαγίως» στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Περισσότεροι από 100 θεατές της ταινίας, μέλη και φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου, είχαν την ευκαιρία πριν την έναρξη της προβολής να γευτούν ξεχωριστά κρασιά της Λήμνου που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς από οινοποιούς του νησιού και να δοκιμάσουν διαφορετικές ετικέτες και ποικιλίες.

Στη δράση της Κινηματογραφικής Λέσχης Λήμνου συμμετείχαν οι Οινοποιοί κ.κ Σαββόγλου, Γκαράλης και Χατζηγεωργίου καθώς και ο Συνεταιρισμός Λήμνου, οι οποίοι προσέφεραν στους σινεφίλ του νησιού μας μια ξεχωριστή εμπειρία οινογνωσίας, που συνόδευσε με τον καλύτερο τρόπο την προβολή της οινοφιλικού περιεχομένου ταινίας «Πλαγίως»

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες οινοποιούς, τον Σύλλογο Ανεμόεσσα για τη συνδιοργάνωση, καθώς και τον ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου για την παραχώρηση του Κινηματοθεάτρου Μαρούλα.

Υποσχόμαστε πως αντίστοιχες δράσεις θα συνοδεύσουν τις προβολές μας και στο μέλλον, ενώ ήδη κάτι ξεχωριστό ετοιμάζεται για την προβολή της επόμενης εβδομάδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Από την Κινηματογραφική Λέσχη Λήμνου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button