ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Π. Δεληνικόλας: “Δεν είδατε στο πρόσωπό μου το πρόσωπο, τα όνειρα…”

Ο Βουλευτής της ΝΔ στο Νομό Λέσβου – Λήμνου,  Χαραλ. Αθανασίου σε  συνέντευξη που παραχώρησε στα Τοπικά ΜΜΕ, απαντώντας σε ερώτηση για τον τρόπο επιλογής του Διοικητή του Νοσοκομείο Λήμνου,  έδωσε μια μακροσκελή και όπως φάνηκε προετοιμασμένη  απάντηση.

Δήλωσε ότι δεν είχε καμιά συμμετοχή στη διαδικασία της επιλογής του  Διοικητή του  Νοσοκομείου  και σχολίασε αρνητικά την  αντίδραση του Δεληνικόλα  Παναγ., ο οποίος απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας  προς τον Πρωθυπουργό παραθέτοντας  όλες τις , πραγματικά εντυπωσιακές,  επιστημονικές του ιδιότητες  με βάση τις οποίες θεωρεί ότι θα έπρεπε να είναι αυτός η πρώτη επιλογή.

Ο  κ. Αθανασίου είπε ότι περάν των επιστημονικών του  γνώσεων στη διαδικασία της επιλογής λαμβάνονται και  αλλά υπόψη όπως η εμπειρία στη διοίκηση, αναφέροντας ότι ο επιλεγείς , απόστρατος  Αξιωματικός , έχει τελειώσει και την Σχολή Πολέμου (!).

Αποκάλυψε στη συνέχεια ο κ. Αθανασίου  ότι ο κ. Δεληνικόλας με επιστολή του,  την οποία διάβασε,   ζητούσε τη μεσολάβηση του  στη επιλογή του Διοικητή του Νοσοκομείου Λήμνου.

Σε όλα αυτά και ειδικά στο τελευταίο  ο  κ. Δεληνικόλας αντέδρασε άμεσα με την  παρακάτω επιστολή :

“Αγαπητέ κ. Αθανασίου,

Πραγματικά θλίβομαι από το γεγονός ότι δεν είδατε στο πρόσωπό μου το πρόσωπο, τα όνειρα και την όρεξη για προσφορά των δικών σας παιδιών. Αντ’ αυτού είδατε ένα ανύπαρκτο εχθρό, κατευθυνόμενο και άβουλο.

 Η αποστολή της προσωπικής επιστολής που δημοσιοποιήσατε, χωρίς τη συγκατάθεσή μου, δεν έγινε για να ζητήσω τη βοήθειά σας – το βιογραφικό μου δεν χρήζει βοήθειας. Η αποστολή της πραγματοποιήθηκε ώστε να ενημερωθείτε ως πρώην δικαστικός και βουλευτής της κυβέρνησης που εκπροσωπεί το νομό Λέσβου και να διασφαλίσετε περεταίρω την αξιοκρατία και την ακεραιότητα της διαδικασίας επιλογής διοικητή για το νοσοκομείο της Λήμνου. Το ύφος στο οποίο είναι γραμμένο η επιστολή ένστασης δεν είναι αποτέλεσμα καμίας νομικής κατεύθυνσης, αντίθετα είναι ο τρόπος με τον οποίο συγγράφεται ένα επιστημονικό έγγραφο – με αναφορές σε ότι δεν είναι προϊόν της επιστημονικής μελέτης και χωρίς ελαφρά τη καρδία συμπεράσματα.

Ο χρόνος της αποστολής είναι εντελώς τυχαίος μιας και ήταν αδύνατο να γνωρίζω σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία. Με λυπεί πραγματικά η συνέντευξή σας και με συγκλονίζει η επιθετικότητά σας απέναντι στο πρόσωπό μου, απέναντι σε έναν νέο επιστήμονα με αποδεδειγμένη όρεξη και διάθεση για δουλειά. Ίσως τελικά αυτό επιφυλάσσει η πατρίδα σε όσους επιστρέψουν και την κοιτάξουν κατάματα.

Πραγματικά λυπάμαι,

Παναγιώτης Δεληνικόλας”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button