ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Παει να χαθει Τσαρτερ το Καλοκαίρι. Αν δεν μπορείτε να λύσετε ουτε αυτό…

Ένα τσάρτερ του Καλοκαιριού έχει προγραμματιστεί να έρχεται  11 το Βράδυ. Αυτό όμως, έτσι δηλώθηκε από την Υπηρεσία του Αεροδρομίου Λήμνου,  δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί λογω  … ώρας.

Βεβαίως αν πρόκειται για υπερωρίες και άλλα δικαιώματα των εργαζομένων αυτά πρέπει αν τηρηθούν όμως είναι αδιανόητο να χαθεί η άφιξη ενός Τσάρτερ επειδή η ¨Κυβέρνηση” και όχι οι εργαζόμενοι στο Αεροδρόμιο – μην τα βάζετε με αυτούς- δεν μπορεί να λύσει τέτοιου είδους προβλήματα, αυτή που θα έλυνε το Προσφυγικό και  θα έβαζε την άλλη μέρα να δουλεύουν  οι Μπουλντόζες στο Ελληνικό …

Ο Δήμαρχος  Λήμνου για το θέμα αυτό έστειλε επιστολή στο Αρμοδιο Υπουργείο.   

 Μύρινα,13 Ιανουαρίου 2020

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε σήμερα, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, επιστολή προς τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, με την οποία ζητά την παρέμβασή του προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο ακύρωσης των πτήσεων charter της Croatian Airlines  προς τη Λήμνο κατά τους θερινούς μήνες, εξαιτίας αδυναμίας εξυπηρέτησής τους.

Ο Δήμαρχος προέβη στην ενέργεια αυτή μετά τη δημοσιοποίηση εγγράφου από διαδικτυακό μέσο, σύμφωνα με το οποίο ο Κρατικός Αερολιμένας Λήμνου, σε απάντησή του προς εταιρεία, δηλώνει αδυναμία εξυπηρέτησης των εν λόγω πτήσεων, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Στην επιστολή του, η οποία κοινοποιείται μεταξύ άλλων και στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο κ. Μαρινάκης επισημαίνει πως είναι αδιανόητο να ακυρώνονται πτήσεις charter λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησής τους. Υπογραμμίζει τη σημασία της εκτέλεσής τους σε μία περίοδο κατά την οποία η Λήμνος επιχειρεί να αναπτυχθεί τουριστικά και να ενταχθεί στον χάρτη των δημοφιλών προορισμών και ζητά την έγκαιρη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την αποτροπή των άμεσων και έμμεσων συνεπειών της μη εκτέλεσης των πτήσεων.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button