ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Παλλημνιακό Ταμείο: Νέα Εποχή !!! Το Σάββατο 8/8, η αλλαγή.

Ορίστηκε,  ως γνωστον,  πριν από σχεδόν ένα μήνα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κεραμέως,  η νέα Πρόεδρος του Παλλημνιακού Ταμείου, Χριστίνα Σακαρίκου, Βιολόγος.

Ορίστηκαν επίσης,  πριν λίγες μερες,    από την Υπουργό και τα αλλά 2 υπολειπόμενα μέλη  του  9μελους Δ. Σ., ο Βλαχόπουλος Παναγιώτης Γεωπόνος και η Χρυσούλα Αρχοντίδου , Ιδιωτική Υπάλληλος.  

Τα αλλά 6 μέλη του  Δ.Σ είναι εκλεγμένα από Τοπικούς Φορείς. Έτσι έχουμε το 9μελες Δ.Σ σε πλήρη σύνθεση!

 Το Σάββατο 8/8 θα γίνει η παράδοση— παραλαβή  της Διοίκησης  για να ξεκινήσει η νέα  ελπιδοφόρα περίοδος  του Παλλημνιακού Ταμείου.

Το ευχάριστο είναι ότι το απερχόμενο  και πολύ επιτυχημένο Δ.Σ με Πρόεδρο τον Χρ. Κακαρνιά  είναι σε συνεχή επαφή με τη νέα Πρόεδρο και όλα δείχνουν ότι θα  υπάρξει συνέχεια και συνεργασία “παλιών” και “νέων”  αφού μάλιστα ο Χρ. Κακαρνιάς θα είναι μέλος του νέου Δ. Σ ως εκπρόσωπος των Φίλων της Παλιάς Μητρόπολης.

Στη Φωτογραφία η νέα Πρόεδρος Χριστίνα Σακαρίκου (Δεξια) σε μια ενημερωτική σύσκεψη στο Κτήμα.  Αριστερά ο Χρ. Κακαρνιάς

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button