ΕπιλεγμέναΛήμνος

Παντελής Μπούμπουρας (απο την Ουκρανία) “Είμαστε σε πανικό”

Απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : Έλληνας επιχειρηματίας στην Ουκρανία: «Είμαστε σε πανικό»

«Η χώρα εδώ δεν είναι οργανωμένη για τέτοια κατάσταση. Ειλικρινά πώς άφησαν να γίνει αυτό», λέει στο protothema.gr  ο Παντελής Μπούμπουρας

Στιγμές αγωνίας και πανικού βιώνουν οι Έλληνες που ζουν στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας ο οποίος βρίσκεται εκεί μίλησε στο protothema.gr και ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή επικρατεί ένας πανικός παντού.

«Ποιος περίμενε στον 21ο αιώνα να γίνει αυτό. Ούτε καταφύγια δεν υπάρχουν. Υπάρχουν κάποια λίγα αλλά η χώρα εδώ δεν είναι οργανωμένη για τέτοια κατάσταση. Ειλικρινά πώς άφησαν να γίνει αυτό» λέει και προσθέτει:

«Όπως ξεκίνησε ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος έτσι και τώρα. Η Γερμανία έχει θάψει τις οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών έχει κάνει συμφωνίες με τον Πούτιν και βλέπουμε αυτό που γίνεται σήμερα. Δυστυχώς αυτή τη χώρα θα την τελειώσουν και πιθανόν μετά να υπάρξουν και άλλες χώρες».

Την ώρα της επικοινωνίας του protothema.gr με τον κ. Μπούμπουρα βρισκόταν εν κινήσει από το Κίεβο προς την Οδησσό όπου έχει τις επιχειρήσεις του. «Φεύγω από Κίεβο πάω Οδησσό έχει τρομερή κίνηση. Εγώ και δεν θα φύγω από εδώ δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε ότι έχουμε φτιάξει. Ό,τι και να μας επιφυλάσσει ο Θεός εδώ θα είμαστε».

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button