ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Παραμένει στη θέση του ο Έπαρχος Λημνου. Δεν εγινε δέκτη η Παραίτηση του. Δείτε την εξέλιξη της υπόθεσης

Τελικά ο Έπαρχος παραμένει στη θέση του!
Ο Περιφερειάρχης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του και ο Άγγελος Βλάτας Λαμπρινός δεν παραιτήθηκε ύστερα από κάποιες εξηγήσεις που δοθήκαν .
Πάντως απόφαση παραίτησης υπήρξε, με το κείμενο που ανάρτησε στο fase book με αφορμή τη Συναυλία του Ροκκου και τη μεγάλη επιτυχία της. Ο κ. Βλάτας είχε πολλά στοιχεία που ήταν ισχυρή έκφραση δυσαρέσκειας προς τον Περιφερειάρχη και τα οποία αναφέραμε σε χθεσινό μας σχόλιο με την κατακλείδα φράση: ¨” Αρχηγέ, ποτέ δεν αφήνουν ξεκρέμαστους τους συνεργάτες τους.” Και αρχηγός της Παράταξης είναι, βέβαια , ο Περιφερειάρχης.
Ένα άλλο στοιχείο παραίτησης είναι η υπογραφή στο κείμενό που ηταν όχι με την ιδιότητα του Επάρχου αλλά ως:
Ο Δάσκαλος του Δημοτικού Σχολείου Κοντοπουλίου
Άγγελος Βλάττας-Λαμπρινός

Σήμερα, 22/8, μέχρι το μεσημέρι η υπόθεση προχωρούσε προς αυτή την κατεύθυνση όμως η αποτρεπτική παρέμβαση του Περιφερειάρχη του κ. Μουτζούρη άλλαξε την πορεια και ο Έπαρχος μεταπείσθηκε…
Μάλιστα ο Αρης Χατζηκομνηνός, Περιφερικός Σύμβουλος, σχολίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σκωπτικά την μη παραίτηση του Επάρχου…
Για μας η μη παραίτηση θα είναι καλή είδηση αν το φιλότιμο και μια τάση ανεξαρτησίας που χαρακτήριζαν τον Άγγελο Βλάτα Λαμπρινό παραμείνουν ζωντανά και μετά την υπαναχώρηση του !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button