Λήμνος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝ. ΕΝΑΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ !

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝ. ΕΝΑΣ ΛΗΜΝΙΟΣ  ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ !

Προς: Μ.Μ.Ε.

          Σωματεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

                                              Δελτίο Τύπου

Θέμα : Χρυσός Πανελληνιονίκης στο Δέκαθλο Παίδων ο Παρασκευάς Αθανάσιος «ΑΟ Ηφαιστία Λήμνου»

 Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων για τις κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών, Κ23 και Κ18 ετών, το Σαββατοκύριακο 3-4 Αυγούστου 2019.

΄Αλλη μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο βραβευμένος για το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ» με το έπαθλο του ΣΕΓΑΣ «Ευάγγελος Δεπάστας» για το 2018, καλύτερος αθλητής της κατηγορίας Κ 18 της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για την αγωνιστική περίοδο 2019, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του «ΑΟ Ηφαιστία Λήμνου».

Ο Πρωταθλητής της Ηφαιστίας έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  εντυπωσιάζοντας με τις επιδόσεις του στα επίπονα αγωνίσματα του Δεκάθλου:100Μ, ΜΗΚΟΣ, ΣΦΑΙΡΑ, ΥΨΟΣ, 400Μ, 110Μ ΕΜΠ., ΔΙΣΚΟΣ, ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ, ΑΚΟΝΤΙΟ, 1500Μ.  και  αναδείχθηκε Χρυσός Πανελληνιονίκης στην κατηγορία των Παίδων με 6.768 βαθμούς συνολικά,  αφήνοντας πίσω του με μεγάλη διαφορά τον Καστανά  (Κόροιβος) με 5.487 β. και τον Φυτόπουλο (ΓΣ Λευκάδας) με 5.095 βαθμούς.

*****Αξίζει να σημειωθεί ότι πλησίασε το Πανελλήνιο Ρεκόρ του Δεκάθλου Παίδων που είναι 6779  βαθμοί, όπου για μόλις 11 βαθμούς δεν το κατέρριψε****.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει τον ταλαντούχο  Πρωταθλητή  Θανάση Παρασκευά, τον προπονητή του, το σωματείο του και την οικογένειά του και εύχεται  από καρδιάς με υγεία πάνω απ΄ όλα να συνεχίσει τις προσπάθειές του στα αγωνίσματα των συνθέτων που τόσο πολύ αγαπάει  και που με τα αποτελέσματά του,  δείχνει πως στα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

 

                                    Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧ. ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button