Ανακοινώσεις

Περιοδεία της Αγλαΐας Κυρίτση στη Λημνο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία της Αγλαΐας Κυρίτση, περιφερειακής συμβούλου και επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ στη Λήμνο

Η Αγλαΐα Κυρίτση, περιφερειακή σύμβουλος και επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, επισκέφθηκε τη Λήμνο στις 2 Νοεμβρίου 2023.

Το πρωί είχε συνάντηση με εργαζόμενους στο Επαρχείο της Λήμνου και στη συνέχεια με τον Έπαρχο Λήμνου όπου έθεσε το ζήτημα της δωρεάν και ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών στα σχολεία.

Για τα προβλήματα που υπάρχουν στο ζήτημα αυτό, ζήτησε την άμεση εξοικονόμηση επιπλέον κονδυλίων από την Περιφέρεια ώστε να λυθεί το πρόβλημα όσων μαθητών δεν απολαμβάνουν σήμερα το δικαίωμα της δωρεάν και ασφαλούς μετακίνησης στο σχολείο τους, με έξοδα του κράτους.

Επιπλέον πρότεινε την αγορά 2 minibus με αντίστοιχο διορισμό 2 οδηγών σε συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου, ώστε να λυθεί από τη νέα σχολική χρονιά το χρονίζον πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συμμετείχε στη συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λήμνου (φωτογραφία) στα πλαίσια της παναιγαιακής κινητοποίησης για την υγεία και έκανε παρέμβαση στον Διοικητή του νοσοκομείου, ζητώντας την άμεση στελέχωση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό.

4/11/2023

LimnosNea.gr : Στη φωτογραφία στο κέντρο των  συγκεντρωμένων στην κινητοποίηση για το Νοσοκομειο

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button