ΕπιλεγμέναΛήμνος

Πέθανε από τον κορονοϊό ο 72χρονος Λημνιός, στο Νοσοκομειο της Αλεξανδρούπολης

Το πρώτο θύμα απ τη Λήμνο στην επέλαση του Κορονοϊού,  είναι γεγονός.

Ο  72χρόνος,  που πριν 13 μέρες μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή από το Νοσοκομείο  της Λήμνου στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης  με έντονα τα συμπτώματα του κορονοϊού.    Τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης   κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί από τη Μονάδα covid 19   του Νοσοκομείου  στην Εντατική όμως δεν άντεξε και έφυγε απ τη ζωή.

Η είδηση αναρτήθηκε σε όλα τα site  σαν ένα ακομη θανατηφόρο κρούσμα, δεν γνωρίζουμε όμως αν ο 72 από τη Λήμνο θα καταγραφεί σαν ένα  θανατηφόρο κρούσμα στην  Λήμνο ή της Αλεξανδρούπολη. Βέβαια αυτό είναι  χωρίς μεγάλη σημασία  και το Μήνυμα εδώ σε μας πρέπει να είναι ότι  η πανδημία του Κορονοϊού έχει θύματα και δεν είναι,  όπως πολλοί θεωρούν… μια άπατη .

Από το site ΓΝΩΜΗ : Ένας άνδρας 72 χρόνων από την Λήμνο κατέληξε το πρωί στο Γ.Π.ΝΑ, ύστερα από νοσηλεία 13 ημερών στην μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου.
Πρόκειται για τον 31ο θάνατο που καταγράφεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Φωτογραφία από το site ΕΒΡΟΣ

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button