Απόψεις

Πήρε το δρόμο της επίλυσης η διαμονή ατόμου, που ζουσε 10 χρόνια (…) σε παρατημένο αυτοκίνητό

Η άμεση αντίδραση του Παλαιολόγου Κυριαζή,  σχετικά με άτομο που επί 10 χρονιά ΖΕΙ  σε ένα αυτοκίνητο (φωτογραφία) όπως δημοσιοποίησε την περίπτωση ο Βαγιανός Καλλιγερής,  φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο για μια κάποια λύση. Δηλαδή για  μετακίνηση του συμπολίτη μας σε ένα χώρο διαμονής που να μην προσβάλει την  ανθρωπινή υπόσταση..

Η περίπτωση  δεν είναι άγνωστη σε  μας και σε πάρα πολλούς ακόμη, όμως τέτοιο ζητήματα  δεν είναι απο ΄κεινα που έχουν εύκολη λύση  Η γειτονιά φρόντιζε, όλα τα χρόνια  για φαγητό και  ρουχισμό, τώρα τελευταία  τη σίτιση ανέλαβε το Γηροκομείο…

ο Β.  Καλλιγερής και άλλες φορές σε εκπομπή μας ανέφερε την περίπτωση αυτη, η επιστολή του όμως έπεσε και πάνω σε μια παγωμένη μέρα. Ο Π. Κυριαζης, γνωστός για τον ακτιβισμό του,  ανέλαβε δράση  και όταν  άμεση  αποδοχή για την επίλυση της στέγασης  από τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑ Παναγιώτη  Μουστάκα!

Ολα δείχνουν ότι είμαστε κοντά στη λύση,  η οποία πρέπει να πούμε,  ως γνώστες του ζητήματος,  τα προηγούμενα χρόνια δεν  ήταν μια εύκολη περίπτωση. Ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος,  έχει  τις δικής αναγκαιότητες, ενδόσιμους   και επιλογές …

Την Επιστολή του Β. Καλλιγερή και η ανάρτηση στο fb  του Π. Κυριαζή, καθώς και σχετικό άρθρο του Θ. Δημητριάδη  έχουν αναρτηθεί στο site !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button