Απόψεις

Πλατεια ΚΤΕΛ: Εγινε έργο του μαλά!

Δεν  κατάλαβα την αναγκαιότητα του έργου στην Πλατεία ΚΤΕΛ, όταν μάλιστα χρειάστηκε να εκκενωθεί για πολλές  ώρες για  να δουλέψουν τα συνεργεία.  Αυτό περίμενα να συμβεί με βάση την  από  ημερών ανακοίνωση  του Δήμου και τα χαρτάκια στα παρμπρίζ  των αυτοκίνητων,   που στάθμευαν εντος της πλατείας ,   την προηγούμενη μέρα.

Όπως ανακοινώθηκε το έργο,  περίμενα Κομπρεσέρ και άλλα μηχανήματα για αποχετευτικά σκαψίματα ή κάτι  ανάλογο.

Τελικά το έργο το οποίο  προχώρησε  σήμερα 26/6 το πρωί εως  το μεσημέρι   ήταν του “μαλά” ( ή  αλλιώς μιστρί)

Επειδή είμαι από πάνω,   είδα ότι το  έργο ήταν μπαλώματα σε φθορές του Τσιμέντου της Πλατείας.

Οι Λακκούβες είναι ένα πρόβλημα για τη Μύρινα  και  μάλιστα μεγάλο  αλλά στην Πλατεία δεν είχε εντοπιστεί κάτι οξυμένο (φωτογραφία) …  Κάτι  ξεφλουδίσματα  της επιφάνειας  του Τσιμέντου υπήρχαν και αυτά έκλεισε το συνεργείο του Δήμου με το… μαλά.

Μια διάβαση  πεζών χαράχτηκε  από το Γραφείο του  ΚΤΕΛ μέχρι απέναντι , που σταθμεύει το Λεωφορείο ,  και  αυτό ήταν  το πιο σπουδαίο.

Αν δεν υπήρχε ο δρόμος από Σούμπρα μέχρι το Πάρκο Ανδρωνίου,  που “φωνάζει”  και μερικά ακόμη σημεία στη Μύρινα γεμάτα λακκούβες ,  τότε ίσως να  καταλάβαινα την “τσιμεντοκονία”   όπως  έγινε στην  Πλατεία ΚΤΕΛ…

Αν πάλι  γινόταν μια πέρα για  πέρα επικάλυψη,  τότε Ναι το έργο  θα είχε νόημα. Ομως να κλείσουν τα σημεία φθοράς , όχι λακκούβες πάντως, με νέα μπαλώματα , επαναλαμβάνω   δεν το καταλαβαίνω…

Από τη Φωτογραφία,  που είναι πρωινή πριν  ξεκινήσει το έργο,  φαίνεται ότι δεν υπάρχουν λακκούβες αλλά πολλά μπαλώματα και “σκασίματα”  από τις κατά καιρούς διανοίξεις της πολύπαθης Πλατείας.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button