Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο – Ξανά για την ένταση της Μουσικής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα προχθές (15-03-2022) σε επαρχιακό δίκτυο στη Δυτική Λέσβο. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, λεωφορείο οδηγούμενο από ημεδαπό, παρέσυρε καλώδιο δικτύου τηλεπικοινωνιών, με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό ανήλικης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. |
Συνελήφθη, προχθές (15-03-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο συλληφθείς απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτερο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση. Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης. |
Συνελήφθη, χθες (16-03-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης φθορών.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρωινές ώρες προχθές (15-03-2022) ο συλληφθείς, προκάλεσε φθορές σε κατάστημα στη Μυτιλήνη. Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξετάζεται η εμπλοκή του δράστη σε φθορές που προκλήθηκαν σε τέσσερα (4) ακόμη καταστήματα στην ίδια περιοχή. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης. |
Μυτιλήνη, 17 Μαρτίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός στην Μυτιλήνη, για κλοπή δίκυκλου οχήματος
Συνελήφθη, σήμερα (17-03-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, την οποία όπως διακριβώθηκε είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, ενώ είχε προξενήσει και φθορές σε αυτή.
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων του ανήλικου δράστη, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
Μυτιλήνη, 17 Μαρτίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στη Λέσβο για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθησαν, χθες (16-03-2022) στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, τρία (3) άτομα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:
- Στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
- Στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
- Στον Παπάδο της Γέρας, ημεδαπός, οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.