Απόψεις

 ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : Μύρινα 11-11-2021

                                                                                          Προς: Μ.Μ.Ε.

                 ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

Γράφει: Πέτρος Παπούλκας/ σύμβουλος κοινότητας Μύρινας

 

Με μεγάλη προσοχή άκουσα χθες το μεσημέρι από τον κ. Δήμαρχο κατά την διάρκεια συνέντευξής του (που αφορούσε μεταξύ των άλλων και το ζήτημα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη δωρεά για την επισκευή της στέγης του Ειδικού σχολείου Καλλιθέας)   σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό  ότι, για κάθε ολιγωρία που παρατηρείται στην δραστηριότητα του Δήμου μας, την ευθύνη την έχουν οι υπηρεσίες του δήμου και κανείς άλλος και ιδιαίτερα δεν φέρει καμία ευθύνη ο ίδιος.

Πραγματικά ντράπηκα και ανησύχησα για την διαπίστωση αυτή του κ. Δημάρχου, γιατί αφού φταίνε για όλα οι υπηρεσίες, τότε για ποιο λόγο να εκλέγουμε κάθε τόσο νέες δημοτικές αρχές αφού κατά κανόνα οι υπηρεσίες θα παραμείνουν οι ίδιες και πάλι θα κωλυσιεργούν το έργο του όποιου Δημάρχου.

Θυμήθηκα εκείνη την απορία του αείμνηστου πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, με αφορμή την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη, <<Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;>>. Ας μου συγχωρήσουν οι αναγνώστες την υπερβολή στον συσχετισμό…….

Αλλά ξανασκέφτηκα την πολύ σοβαρή καταγγελία του κ. Δημάρχου και είπα ΄΄ δεν μπορεί κάτι δεν μου κολλάει σε όλο  αυτό΄΄ και επειδή έχω προέλευση από το Στρατό, χωρίς να θέλω να παραλληλίσω τους δύο χώρους, μπαίνω στον πειρασμό να σκεφτώ τον όποιον προϊστάμενο, τον όποιον Διοικητή θα τολμούσε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο ότι δηλαδή, για ότι αρνητικό για όποιες παραλήψεις της Υπηρεσίας που προΐσταται, της Μονάδας που διοικεί, φταίνε οι υφιστάμενοί του και όχι ίδιος.

Η απάντηση είναι μία: ΄΄Μαύρο φίδι που τον έφαγε΄΄!!

Κύριε Δήμαρχε έπειτα από επτά χρόνια στο τιμόνι του Δήμου, τώρα διαπιστώνετε ότι σας φταίνε οι ΄΄ναύτες΄΄ και όχι η  ανεπάρκεια της διοίκησης που ασκείται;.

Είχατε 7 χρόνια να τους ΄΄συνετίσετε΄΄, σας δίνει το δικαίωμα, αλλά και την ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ,   ο νόμος.

Αλλά  πρωτ΄απ όλα έπρεπε να τους ΕΜΠΝΕΥΣΕΤΕ!! Το προσπαθήσατε;

Κύριε Δήμαρχε (καπετάνιε) αφού και ό ίδιος διαπιστώνετε ότι το ΄΄καράβι΄΄ δεν πάει  καλά ,έστω και αν φταίνε οι ΄΄ναύτες΄΄,στο επόμενο διάστημα που είναι μικρότερο από δυο χρόνια αλλάξτε πορεία ή εκπέμψτε ένα βροντερό SOS μήπως και βρεθεί κανένα παραπλέον και σας διασώσει πριν βρεθείτε στα βράχια και μαζί σας και η Λήμνος μας.

 LimnosNea.gr : Η φωτογραφεία στάλθηκε απο τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλλιθεας με το Σχολείο του οποίου  η σκεπα χρειάζεται επισκευή. 

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button