Λήμνος

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Η παρουσία του κόσμου σε κάθε συγκέντρωση είναι το πρώτο και το πιο ενδεικτικό για την επιτυχία της. Και η συγκέντρωση  για την υποψηφιότητα του Δ. Μαρινάκη αυτό το στοιχείο  της παρουσίας του κόσμου το είχε και με το παραπάνω!  Μετρημένες 200 καρέκλες κατειλημμένες και κατ υπολογισμό 100 με 150 άτομα όρθια.

Ελάχιστες φόρες  θυμάμαι τόσο κόσμο στο συγκεκριμένο χώρο του  HOTEL DIAMANTIDIS.

Βέβαια σε εκλογικό αντίκρισμα αυτή η μεγάλη παρουσία του κόσμου μπορεί να είναι και παραπλανητική, αν δεχτεί κανείς ότι μεγάλο μέρος αυτού του πλήθους  ήταν συγχωριανοί του σημερινού Δήμαρχου και υποψήφιου για την επόμενη τετραετία. Αλλά ακόμη  και αν αυτό είναι έτσι  ο κόσμος ήταν τόσο πολύς οπότε  και αν αφαιρέσει κανείς  τους  Αγιοδημητριάτες… πάλι ο αριθμός των υπολοίπων είναι εντυπωσιακός.  

Μια άλλη παράμετρος της δυναμικής ενός συνδυασμού είναι η σύνθεση του  ψηφοδελτίου. Και σε αυτόν τον  τομέα ο Δημ, Μαρινάκης έδειξε δυνατός, ιδίως με τα πολλά νέα πρόσωπα κυρίως γυναικών,  γνωστών στην κοινωνία  της Λήμνου,  κάποιες εκ των οποίων με δράση σε συλλόγους και  σε κοινωνικές δραστηριότητες  και μάλιστα σε μια πολύ πειστική ηλικία,  που είναι αυτή των 35 – 45 ετών!

Πάντως η βάση ψηφοδελτίου είναι οι προηγούμενοι  συνεργάτες και σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, όπως ο Ν. Μοσχάκης, ο Γιώργος Σακαρίκος, ο Γ.  Ποντίκας και με κάποια καινούρια πρόσωπα με πρώτον τον Πρόεδρο του  Εμπορικού Συλλόγου Μακη Ψαρρα.  Έλειπαν ωστόσο,  από το φετινό συνδυασμό τα “πρωτοπαλίκαρα” της προηγουμένης εκλογικής μάχης Σαράντης Πανταζής και Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης, ο οποίος όμως ήταν παρών στη συγκέντρωση

Η Ομιλία του Δ. Μαρινάκη πήρε πολύ χρόνο καθώς ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια δράση  της θητείας του  σε όλους τους  τομείς. Πάντως,  εγώ  τουλάχιστον,  διέκρινα μια προσπάθεια απολογητικού χαρακτήρα  καθώς φάνηκε να αναφέρεται  όχι σε ένα αναγνωρισμένο  από τους πολλούς έργο αλλά σε μια αμφισβήτηση ως προς αυτό. Η  Ομιλία του Δημάρχου θα μεταδοθεί φυσικά από το ΡΑΔΙΟ ΑΥΡΙΟ  αύριο Δευτέρα  1/4 στις 13.00

Σε άλλη ανάρτηση θα αναφερθούν τα ονόματα των υποψηφίων και αλλά χαρακτηριστικά σημεία της συγκέντρωσης

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button