Λήμνος

Πως να μην περιμένετε στην “ουρά”του Ταχυδρομείου… για ένα Γραμμα

Της Καιτης Σαπέρα – Βρούντζου
Αντε να δώσουμε και άλλες ιδέες από την εμπειρία μας μπας και ξεμπλοκάρουμε με τα ΕΛ-ΤΑ ΣΤΗ ΛΉΜΝΟ.
Σήμερα πήγα για δεύτερη φορά στο γραφείο των ΕΛ-ΤΑ της Μύρινας για να ταχυδρομήσω ένα απλό γράμμα. Βρήκα και πάλι “ουρά” αλλά όχι με τόσα πολλά άτομα όσα προχθές.
Ευτυχώς ‘ήλθε μία γνωστή μου κυρία και με ρώτησε αν είχα πολύπλοκη υπόθεση να διεκπεραιώσω στο γραφείο ΕΛ_ΤΑ. Της είπα οτι ήθελα να ταχυδρομήσω ένα απλό γραμματοφάκελλο για την Αθήνα. Μου απαντά “πάρε ένα γραμματόσημο (από αυτά που εκείνη είχε καβάτζα) αυτό πρέπει να κολλήσεις στο γράμμα που κρατάς, στην είσοδο του ταχυδρομείου υπάρχει ένα γραμματοκιβώτιο ρίξε το μέσα και τελείωσες, φεύγεις.
Ετσι και έκανα.
Αφου δεν υπάρχει έξω από το ταχυδρομείο ένας αυτόματος πωλητής γραμματοσήμων και ένας τιμοκατάλογος κολλημένος στο τζάμι του Ταχ.Γραφείου που να λέει γι’ αυτές τις απλές περιπτώσεις πως πρέπει να κινηθούμε, γιατί δεν πέρνουν τα περίπτερα να πουλούν γραμματόσημα και ένας τιμοκατάλογος να μας δίνει οδηγίες για την κάθε απλή περίπτωση εσωτερικού και εξωτερικού και να μικρύνουν οι “ουρές” έξω από τα ΕΛ-ΤΑ; Δεν είναι εφικτό;
Εγώ πάντως σήμερα χάριν της κυρίας-φίλης μου που μου χάρισε ένα γραμματόσημο και την ευχαριστώ, έφυγα δίχως να περιμένω ούτε στην “ουρά” ούτε να αγανακτώ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button