Λήμνος

Προχωράμε (διαβάστε πως) στο TOP 10 φωτογραφιών της Χιονισμένης Λημνου

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός του site στο οποίο είστε,  το LimnosNea.gr ( του ΛΗΜΝΟΣ – ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ)  τελείωσε ως προς την  αποστολή από σας και παραλαβή από εμάς Φωτογραφιών. Οι Φωτογραφίες που λάβαμε ξεπέρασαν το αναμενόμενο και ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν !

Από  εδώ και πέρα μια  ομάδα 3 εως 5 ατόμων, γνωστών φωτογράφων από την Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, ΦΟΛ,  ξεχωριστά ο καθένας,  θα επιλέξει τις 10 καλύτερες  Φωτογραφίες και από τη σύνθεση αυτών των επιλογών θα  βγει η τελική 10δα, TOP 10 !

Στη συνέχεια  ή  ταυτόχρονα σε κάθε φωτογραφία,  όλων όσων λάβαμε,  θα προστεθεί το όνομα του αποστολέα και έτσι θα μπουν όλες σε ένα  ψηφιακό Λεύκωμα με τον τίτλο: ΛΗΜΝΟΣ- ΧΙΟΝΙΑ 17/1/21 και θα είναι στο Διαδίκτυο,  στη διάθεση του Καθενός. Κάπως έτσι το πάμε !

Αυτή η διαδικασία θα μας πάει ως την Κυριακή (αυτό επιδιώκουμε) Μην ξεχνάτε ότι αυτή η προσπάθεια όπως  και οι φωτογραφήσεις του κάθε Ερασιτέχνη   Φωτογράφου,  γίνονται  σε ώρες που δεν υπάρχουν επείγουσες εργασίες. Χαλαρά, που λέμε στη Β. Ελλάδα !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button