Ανακοινώσεις

Προσέχω, Μαθαίνω, Νοιάζομαι ! Από το Λιμεναρχειο Μύρινας

 

Το Λιμεναρχείο Μύρινας ανακοινώνει ότι στα πλαίσια του  εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», το οποίο έχει ως απώτερο σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την μείωση ατυχημάτων και πνιγμών προγραμμάτισε και υλοποίησε ενημέρωση σε σχολικές μονάδες της νήσου Λήμνου. Ειδικότερα, από στελέχη του Λιμεναρχείου Μύρινας πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στο 2ο, 3ο ,4ο Νηπιαγωγείο Μύρινας, στο Νηπιαγωγείο Πλατέως, στο 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικό σχολείο Μύρινας καθώς και στα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία Θάνους και Ατσικής. Επιπλέον, εκπληρώθηκε ενημέρωση και από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μούδρου στα Νηπιαγωγεία και στα Δημοτικά σχολεία Νέας Κούταλης, Μούδρου και Κοντοπουλίου .

          Το εν λόγω πρόγραμμα παρείχε την δυνατότητα στους  μαθητές να ενημερωθούν για τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στη θάλασσα και στην παραλία καθώς επίσης και να εμπεδώσουν την επιτακτική ανάγκη για ένα καθαρό περιβάλλον, επισημαίνοντας τους παράλληλα το σεβασμό που πρέπει να έχουν στην περιβαλλοντική αλυσίδα, μέρος της οποίας είναι και οι ίδιοι οι άνθρωποι.

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως και να συγχαρεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους Διευθυντές των ως άνω Σχολείων για το ενδιαφέρον το οποίο επέδειξαν για την ολοκλήρωση του εν λόγω προγράμματος.

 

                                                 Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Γεώργιος

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button