Ανακοινώσεις

Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή για τη “Γιορτη του Πατέρα”- Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Πρόσκληση για εθελοντική συμμετοχή αθλητικών συλλόγων σε δράση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λήμνου

 

Δράση με τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων οργανώνει το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου ενόψει της Γιορτής του Πατέρα, που εορτάζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

 

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου επιθυμούν η καλοκαιρινή αυτή γιορτή να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αθλητικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν σε χώρο και χρόνο που θα συναποφασίσουν, με τη συμμετοχή παιδιών και μπαμπάδων.

 

Καθότι για την υλοποίηση της δράσης είναι αναγκαία η εθελοντική συμβολή προπονητών, γυμναστών και ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό εν γένει, το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους και ομίλους της Λήμνου που προτίθενται να συμμετάσχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας email έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentrokoinotitas.dlimnou@gmail.com.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται στο μήνυμά τους να αναγράφουν την ονομασία του αθλητικού συλλόγου, τα ονόματα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν συνοδευόμενα από την ιδιότητά τους, καθώς κι ένα τηλέφωνο & email επικοινωνίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου, στα τηλέφωνα 2254029110 (Αδαμάκη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Κοινότητας) και 2254029111 (Καραγιαννάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός ΚΕΠ Υγείας).

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button