ΕπιλεγμέναΛήμνος

Προσωρινά ημίμετρα… – Έρχεται και πότε ο Υπουργός κ. Κικίλιας

Λύσεις της τελευταίας στιγμής,  και οχι βέβαιες,  για ειδικότητες Γιατρών που ειναι  στα όρια …

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λημνου,  Λούκας Θωμάς, όπως αναφέρεται  στο παρακάτω Δελτίο Τύπου  το “τρέχει το θέμα”  με άμεσες παρεμβάσεις, όμως  επειδή χρειάζονται λύσεις οριστικές   και όχι  ημιμετρα θα χρειαστεί να ξεκινήσουν Κινητοποιήσεις.

Αντε να περιμένουμε και την άφιξη, αν γίνει ποτέ, του Υπουργού Υγείας… Όμως  να ετοιμαζόμαστε,  μετά την Γιορτή των Φώτων, για  να χτυπήσουν τα Τύμπανα του Αγώνα  και οι γκαζοντενεκέδες της αποδοκιμασίας,  όπου χρειαστεί !

Δελτίο Τύπου

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου. κος Λούκας Θωμάς, ως εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής για την υγεία, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα γραφεία της 2ης υγειονομικής περιφέρειας. Είχε συνάντηση τόσο με τον Διοικητή, κο Ροιλό, όσο και με την υποδιοικήτρια κα Δίπλα Μαρία (φωτογραφία) . Αφού αναφέρθηκαν τα άμεσα προβλήματα του νοσοκομείου Λήμνου, ο κος Ροιλός παρέδωσε έγγραφο με το οποίο θα πραγματοποιείται η μετακίνηση αναισθησιολόγου από το Θριάσιο νοσοκομειο για 10 ημέρες κάθε μήνα για τους επόμενους τρεις μήνες. Επιπλέον για το θέμα του νεφρολόγου, η διοίκηση της ΥΠΕ είναι σε επικοινωνία με όλα τα νοσοκομεία της χώρας ώστε να βρεθεί νεφρολόγος που δύναται να μετακινηθεί στην Λήμνο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με την λειτουργία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Τέλος, ο κος Ροιλός ανέφερε ότι, εκτός απροόπτου, στις 19 του μηνός θα επισκεφτεί την Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, συνοδεύοντας τον υπουργό υγείας.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button