ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Προσπάθεια συγκρότησης Επιτροπής όπως επί Καραντίνας…

Αύριο Τρίτη 3/11,  με πρωτοβουλία του Έπαρχου, μαθαίνουμε,  θα γίνει μια συνάντηση  ατόμων με υπευθυνότητα σε ζητήματα Κορονοϊού,    σε μια  προσπάθεια  να συγκροτηθεί  μια   Επιτροπή  αντιμετώπισης της Πανδημίας , όπως γινόταν  την περίοδο της Καραντίνας , τον Μάρτιο –  Απριλίου, αν  και όχι με την τότε πλήρη σύνθεση, αλλά για  μια  ανάλογη  εκπροσώπηση,   έστω  και χωρίς  κάποια  θεσμική κάλυψη.

Είναι απαραίτητο, νομίζουμε και εμείς,  να υπάρχει  στη Λήμνο μια Επιτροπή  που θα επιλαμβάνεται των τοπικών   θεμάτων αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Υπάρχει η Επιτροπή που όρισε ο Υπουργός  Πολικής Προστασίας κ. Χαρδαλιάς,  στο  αστραπιαίο πέρασμα του απ τη Λήμνο. Ήρθε στο Αεροδρόμιο ΗΦΑΙΣΤΟΣ  και εκεί έκανε κάποιες  επαφές και όρισε την Επιτροπή η οποία επιτελεί έργο Πολίτικης Προστασίας και όχι διεκπεραίωσης   θεμάτων  της Πανδημίας  όπως  προκύπτουν στο Νησί.

Στη Φωτογραφία η Επιτροπή  στην περίοδο της Καραντίνας,  Μαρτη –  Απριλη,  με τον Έπαρχο,  τους τότε,  Διοικητή του Νοσοκομειου και  Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λημνου και την  αρμόδια Γιατρό του Νοσοκομειου. Ηταν και ο Δήμαρχος στη Επιτροπη, που έλειπε απο τη συγκεκριμένη Σύσκεψη .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button