Περιοδικό

Πρόταση γάμου στη Λήμνο!

Πρόταση γάμου στη Λήμνο!

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Ο φόβος τρομοκρατικής επίθεσης ανάγκασε την γαλλική αστυνομία να πάρει αυστηρά μέτρα προστασίας σε χώρους με πολύ κόσμο. Ανάμεσα σ’ αυτά, απαγόρευσε την είσοδο στους εκατοντάδες που ανεβαίνουν στον Πύργο του Άιφελ.

Καθημερινά πολλά νεαρά ζευγάρια, που θέλουν να κάνουν πρόταση γάμου και να δώσουν όρκους αιώνιας πίστης επιλέγουν να το κάνουν σε κάποιο ψηλό μέρος, όπως είναι ο Πύργος του Άιφελ, που έχει ύψος 218 μέτρα.

Οι ψυχολόγοι το αποδίδουν αυτό στον …έρωτα! Όταν είσαι ερωτευμένος πετάς ψηλά στα σύννεφα! Τώρα λοιπόν που απαγορεύτηκε ο Πύργος του Άιφελ οι ερωτευμένοι Γάλλοι ψάχνουν άλλα ψηλά σημεία, όπως για παράδειγμα τις γαλλικές Άλπεις κλπ.

Ευκαιρία να διαφημίσουμε κι εμείς το ψηλότερο σημείο της Λήμνου, την Παναγία Κακαβιώτισσα, με την πανοραμική θέα και το εκκλησάκι χωρίς σκεπή μέσα στον βράχο.

Εξάλλου, ψηλά μέρη με πανοραμική θέα, και μάλιστα με εκκλησάκια του Αη-Λιά, είναι γεμάτη η Ελλάδα, όπως για παράδειγμα στον Κορνό και τον Κοντιά. Ιδανικό μέρος, όχι μόνο για να λογοδοθεί ένα ζευγάρι, αλλά και να παντρευτεί αμέσως επιτόπου!

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button