Ανακοινώσεις

Πρωτοπορεί το Γυμνάσιο Λιβαδοχωριου και να γιατι !

Λιβαδοχώρι, 14/3/2022

Τα βραβεία για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου συνεχίζονται…

Στο πλαίσιο της κουλτούρας του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου, που ενισχύει τη δημιουργική έκφραση και φαντασία των μαθητών, το σχολείο δηλώνει παρόν σε κάθε μεγάλο μαθητικό καλλιτεχνικό γεγονός σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο και ξεχωρίζει με την ποιότητα των έργων των μαθητών του που παράγονται μέσα σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Και στον φετινό Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες Τέχνης» 2022 που διοργανώνουν για όγδοη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη με τη συμμετοχή μαθητών από 27 σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια της Ελλάδας και της Ομογένειας, το σχολείο μας απέσπασε δύο βραβεία  και μία εύφημη μνεία.

Τη φετινή χρονιά λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών δεδομένων οι μαθητές διαγωνίστηκαν μόνο στις κατηγορίες ποίηση, ζωγραφική, φωτογραφία.

Στην κατηγορία «Ποίηση» η μαθήτρια της  Β΄ τάξης Κατερίνα Μαρτσάκη τιμήθηκε με Εύφημη Μνεία.

Στην κατηγορία «Ζωγραφική» η μαθήτρια της Γ΄ τάξης  Χίλντα Γιαννάκη απέσπασε το 3ο Βραβείο.

Στην κατηγορία « Φωτογραφία» ο μαθητής της Β΄ τάξης Παναγιώτης Παλαιολογούδιας απέσπασε το 3ο Βραβείο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν και πολλά μπράβο σε αυτούς που διακρίθηκαν με τα έργα τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. Στόχος δεν είναι τόσο το έπαθλο όσο η προσπάθεια, ο αγώνας και η δημιουργική συνάντηση, η συνύπαρξη με τους συνομηλίκους, ο γόνιμος προβληματισμός και η καλλιτεχνική έκφραση.

Δείτε τα Βραβεία και τα έργα των παιδιών στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/5BUBHUZwkdA

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

LimnosNea.gr : Φωτογραφια Αρχειου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button