Επίκαιρα

Ψήφισαν μαζικά: ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με σήμα τον πράσινο Ηλιο ! Ποιοι εκλέγονται στη Λημνο

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΗΜΝΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 8 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής Λήμνου, των αντιπροσώπων της οργάνωσής μας (συνέδρων) στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα γίνει στις 20-22 Μαϊου και τέλος, για την επιλογή του ονόματος που θα φέρει στο εξής η μεγάλη Δημοκρατική μας παράταξη.

Στα δύο εκλογικά κέντρα (Μύρινας & Μούδρου) προσήλθαν 158 μέλη μας, μεταξύ αυτών μεγάλος αριθμός νέων εγγραφών και αιτήσεων απόκτησης της ιδιότητας του «Μέλους» από την ιδιότητα του «Φίλου» του Κινήματος Αλλαγής, από όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα νεότερων, αποδεικνύοντας έτσι τον βαθύ σεβασμό όλων μας στις δημοκρατικές διαδικασίες, την ανάγκη που έχει η κοινωνία μας να εκφραστεί μέσα από αυτές και την αγωνία να διεκδικήσει και να πετύχει το μέλλον που της αξίζει.

Μέσα από την ψηφοφορία και με καθολική αποδοχή (156 ψήφους) τα μέλη της Λήμνου, επέλεξαν το όνομα «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» και την επαναφορά του ιστορικού εμβλήματος του.

*Η νέα 7μελής Νομαρχιακή Επιτροπή του «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΗΜΝΟΥ» θα αποτελείται, με τη σειρά εκλογής που αποφάσισαν τα μέλη μας από την/τους:

1.Τούφου Μαγδαληνή (41 ψήφοι), 2. Αρχοντίδη Βασίλη(36 ψήφοι), 3.Κουμελά Δημήτρη(17 ψήφοι), 4. Κοντολάμπαδο Γιάννη(16 ψήφοι) 5. Σινάνη Κων/νο (16 ψήφοι), 6. Μαυράκη Θεόδωρο (11 ψήφοι) & 7.Μουστάκα Γαρύφαλλο (7 ψήφοι)

* Η Οργάνωση μας θα εκπροσωπηθεί στο Συνέδριο από τους (με σειρά εκλογής):

  1. Τσαβδαρίδη Θεόδωρο (59 ψήφοι), Σαράντη Κώστα (40 ψήφοι) 3. Αρχοντίδη Βασίλη (37 ψήφοι) 4. Κοντολάμπαδο Γιάννη (13 ψήφοι) ενώ με την ιδιότητα της εκλεγμένης Περιφερειακής Συμβούλου με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, θα συμμετέχει η Τούφου Μαγδαληνή.

Η απελθούσσα Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους και, άσχετα με το αποτελέσμα, τους καλεί να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μας. Συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες και τους εύχεται καλή δύναμη με ενότητα και σύμπνοια. Ευχαριστεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ της Λήμνου, που προσήλθαν στις κάλπες, εκφράζοντας με τη συμμετοχή τους την πίστη ότι η μεγάλη παράταξη μας θα διαδραματίσει πλέον καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, με απόλυτα δημοκρατικό προσανατολισμό και αποδεικνύοντας ότι το όραμα και οι ιδέες του ΠΑΣΟΚ  συνεχίζουν  να αποτελούν την προσδοκία και την ελπίδα του λαού  για ευημερία, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές-μέλη των εφορευτικών επιτροπών για την πολύτιμη συμβολή τους.

Ιδιαιτέρως, ευχαριστούμε τον Δήμο Λήμνου για την παραχώρηση των χώρων και του απαραίτητου υλικού για την διενέργεια των εκλογών.

Καλούμε τα παλαιά και κυρίως τα νέα μέλη μας, να είναι σε εγρήγορση και όλοι ενωμένοι να πορευτούμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας αφού το οφείλουμε τόσο στην μνήμη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και στην αείμνηστη Πρόεδρο μας  Φώφη Γεννηματά.

Το οφείλουμε όμως στην ιστορία μας αλλά και στο μέλλον μας, στη νέα εποχή που ξεκίνησε με την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και την ελπίδα που γέννησε η, για ακόμη μία φορά, συγκλονιστική και μαζική συμμετοχή των μελών μας σε όλη τη χώρα.

Για την απελθούσα Νομαρχιακή Επιτροπή

Ο Γραμματέας                                          Η αναπληρώτρια Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΕΛΑΣ                                         ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥΦΟΥ

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button