ΑπόψειςΕπιλεγμένα

ΕΚΤΑΚΤΟ και ΣΟΒΑΡΟ ! – Αδεια ηρθαν τα Τσαρτερ απο την Σκανδιναβία

Τα  3 τσάρτερ από τη Σκανδιναβία, που έρχονται κάθε Κυριακή με τουρίστες για το ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ , ήρθαν άδεια σήμερα 10/7  και  μόνο για να πάρουν  αυτούς που ήταν  προς αναχώρηση,  αφήνοντας στο Ξενοδοχείο με ελάχιστους Πελάτες αφού δεν έγινε  ανανέωση.

Το θέμα είναι πολύ  σοβαρό για τον  Τουρισμό της Λήμνου, όταν μάλιστα οι Τουρίστας από τη Σκανδιναβία  αυτό το διάστημα του 1,5 μήνα  έδωσαν στη Λήμνο με την παρουσία τους, ρυθμό και μια   δυνατή Τουριστική Εικόνα !

Από ένα σύντομο ρεπορτάζ μπορούμε να πούμε  ότι η Αεροπορική  Εταιρία,   που είχε  αναλάβει τη γραμμή της Λήμνου, έχει οικονομικό και λειτουργικό πρόβλημα που οφείλεται στα δυο προηγούμενα  χρόνια  της Πανδημίας.

Αναφέρεται οτι  σε αυτή την περίοδο έπαυσε  500 άτομα απο το προσωπικό της και σήμερα αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες της  και οικονομικά αφού σύμφωνα με πληροφορίες , κινδυνεύει με  πτώχευση και με  ένα είδος “Επίσχεσης Εργασίας”. Το γεγονός όμως ότι ήρθαν  τα τσάρτερ για να παραλάβουν  αυτούς που ήταν  προς  αναχώρηση δείχνει, κατά τη γνώμη μας,  ότι μπορεί  ακομη να “πεταει”

Βέβαια,  η Τουριστική Εταιρία APOLLO,  η οποία έχει ανάλαβε την Τουριστική αξιοποίηση του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ , δραστηριοποιείται στη  Σκανδιναβία   και είναι  θυγατρική ακομη μεγαλύτερης Γερμανικής  Εταιρείας, έχουν το μέγεθος και  ένα όνομα για να βρουνε λύσεις…

Αυτή την εβδομάδα και μέχρι την  αλλη Κυριακή 17/7  θα μας  λείψει η  έντονη  παρουσία και κινητικότητα στη Μύρινα και σε ολη τη  Λήμνο των τουριστών  του ΠΟΡΤΟ ΜΥΡΙΝΑ, στον Αυλώνα , και ελπίζουμε αυτο να είναι μόνο για μια  εβδομάδα, όμως δεν είναι  άθολου βέβαιο.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button