Λήμνος

Σ.Α.Ε.Κ : Απονομή Πτυχίων και Βραβείων, μια όμορφη, ανοιχτή σε όλους Τελετη!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ (ΠΡΩΗΝ ΙΕΚ) ΛΗΜΝΟΥ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ.!!

Η πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 το απόγευμα, στη ΣΑΕΚ, παρουσία της Διεύθυνσης, των Εκπαιδευτών και των Σπουδαστών της Σχολής.

Ή εκδήλωση ήταν μία ιδέα και πρωτοβουλία της Διευθύντριας της Σχολής κ. Ιουλίας Λυγδά, η οποία υλοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2023 και υποσχέθηκε ότι η Τελετή αυτή θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο!

_autotone

Μέσα σε ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα και σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγινε:
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ (ΒΕΚ) στους σπουδαστές που ολοκλήρωσαν τις σπουδές και την 6μηνη πρακτική τους άσκηση (από Μάρτιο 2023 έως Φεβρουάριο 2024) και
ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ στους σπουδαστές που αρίστευσαν και έβγαλαν τον μεγαλύτερο βαθμό Μ.Ο. σε κάθε ειδικότητα στο χειμερινό εξάμηνο 2023Β.

Την απονομή έκανε η Διευθύντρια της Σχολής, η οποία συνεχάρη τους σπουδαστές και τους εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές της!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή ενός συγκινητικού βίντεο – ανασκόπησης των όμορφων στιγμών και των δράσεων εξωστρέφειας του χειμερινού εξαμήνου, που δημιούργησε η Διοίκηση της Σ.Α.Ε.Κ.

Επίσης, έγινε η παρουσίαση του νέου, σύγχρονου, καινοτόμου λογότυπου της Σ.Α.Ε.Κ ΛΗΜΝΟΥ.

Μετά την απονομή και τις ευχές η γιορτή ολοκληρώθηκε με μουσική και κεράσματα από τον πλούσιο μπουφέ μας, με εδέσματα, κρασί και χυμούς!

Τα εδέσματα και οι χυμοί ήταν ευγενική προσφορά από την εταιρεία ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Α.Ε Κρυσταλάς-Φυλλαδίτης και την Διευθύντρια κα Πετρίδου Κατερίνα!

Το κρασί ήταν ευγενική προσφορά από το ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ και τον ιδιοκτήτη κ. Λεωνίδα Χατζηγεωργίου!

Η κα Λυγδά ευχαριστεί θερμά και τους δύο χορηγούς, που είναι πάντα κοντά τους και στηρίζουν τη ΣΑΕΚ!!

Η Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ συγχαίρει και εύχεται ολόψυχα:

• στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία, υγεία, ευτυχία, επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης και γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση!

• στους σπουδαστές μας υγεία, δύναμη, καλή πρόοδο και εξέλιξη και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΣΑΕΚ Λήμνου:

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button