Λήμνος

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ, ΤΟ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ ΜΟΥΔΡΟΥ !

ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ, ΤΟ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ  ΜΟΥΔΡΟΥ !

ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ Μ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ:

Το Γενικό Λύκειο Μουδρου μετά από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και προσπάθεια κατακτά για 2η φορά τον τίτλο του Σχολείου Πρεσβευτή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ευχαριστώ θερμά το Διευθυντή του Λυκείου κ. Καραγιάννη Στέλιο για την επί χρόνια εμπιστοσύνη του και τη συνάδελφο κ. Λυμπερη για την ακούραστη επινοητικοτητα και συμβολή της. Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, επίσημους και ανεπίσημους πρεσβευτές για την αφοσίωση τους στο πρόγραμμα . Η Λήμνος, η Γενέτειρα του κοινόβουλευτισμου, ακούγεται παντού και η συμμετοχή της συναντά ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει σήμερα, Παρασκευή 14.12.2018 εκδήλωση για την απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ 2018, για την ελευθερία της σκέψης. Η απονομή του βραβείου Ζαχάρωφ έγινε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Antonio Tajani, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, σε πανηγυρική συνεδρίαση στο πλαίσιο της Συνόδου Ολομέλειας του ΕΚ στο Στρασβούργο.
Η εκδήλωση στην Αθήνα γίνεται σε συνδυασμό με την απονομή διπλωμάτων επιβράβευσης των «καθηγητών – πρέσβεων του ΕΚ» και των «μαθητών – πρέσβεων του ΕΚ» που συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα «Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» κατά τη σχολική περίοδο 2017 – 2018. Το εν λόγω δίκτυο, περιλαμβάνει 54 διαπιστευμένα και 45 υποψήφια λύκεια από όλη τη χώρα. Τα διπλώματα θα απονείμει ο Αντιπρόεδρος του ΕΚ Δημήτρης Παπαδημούλης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν και οι «καλύτερες πρακτικές», από τις δράσεις των σχολείων στο πλαίσιο του προγράμματος.

Το Γενικό Λύκειο Μουδρου βρίσκεται εδω.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button